Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Buffalo tuo Enterprise-luokan NAS-ratkaisut pienyritysten saataville

Buffalo Technology

Buffalo tuo Enterprise-luokan NAS-ratkaisut pienyritysten saataville

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2013 klo 14:30
Julkaisija: Buffalo Technology

TeraStation 3400 on edullinen ja monipuolinen verkkotallennusratkaisu, joka sopii kotiin ja toimistoon.

Lontoo, 2. syyskuuta 2013 – Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo Technology esittelee pienyrityksille ja kotitoimistoihin suunnitellun edullisten NAS- ja iSCSI-tallennusratkaisun nimeltä TeraStation 3400 (TS3400). 

TS3400 tarjoaa edullisen NAS-ratkaisun jopa 16 TB:n tallennuskapasiteetilla. Kiintolevyillä varustettu laite on saatavilla räkki- ja desktop-malleina. Laitteessa on uusin Marvell ARMADA MV78230 -tuplaydinsuoritin ja 1 GB DDR RAM -muistia.  

TS3400 yhdistää Buffalon laitteista tutun laadun monipuolisiin ominaisuuksiin, jotka yleensä ovat saatavilla vain Enterprise-luokan laitteissa. Laitteessa on nopea käyttöliittymä, Active Directory -tuki, Hot Swap -kiintolevyt, tallennusmahdollisuus IP-kameroille ja kaksi nopeaa USB 3.0 -porttia.

Kiintolevyjen RAID-kytkentä suojaa tallennettua tietoa ja Hot Swap -toiminto mahdollistaa rikkoutuneen kiintolevyn vaihtamisen laitetta sammuttamatta. Laitteen mukana tulee 10 ilmaista NovaStor NovaBACKUP® -lisenssiä.

–        TS3400-sarja tarjoaa monia yrityksille hyödyllisiä ominaisuuksia yhdessä paketissa. Edullinen NAS-laite täyttää vaativimmankin käyttäjän tarpeet, sanoo Buffalo Technologyn Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson.

–        Erityisesti aloittelevat yritykset kohtaavat usein ongelmia, koska kotitoimistoihin tarjolla olevat tallennusratkaisut ovat kalliita ja liian yksinkertaisia. TS3400-sarjan kanssa ostajan ei tarvitse karsia ominaisuuksia hinnan takia. Laite tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot nopeaa ja turvallista tallennusta varten.

 

Suositushinnat (sis. alv)

4TB – 799€

8TB – 999€

12TB – 1149€

16TB – 1649€

 

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

www.buffalotech.com

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs