Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Bosch julkistaa sertifioidun BIS-kumppanuusohjelman

Robert Bosch Oy

Bosch julkistaa sertifioidun BIS-kumppanuusohjelman

Tiedote.
Julkaistu: 05.04.2011 klo 12:06
Julkaisija: Robert Bosch Oy

Bosch on julkistanut BIS-kiinteistönhallintaohjelmistoon (Building Integration System) liittyvän uuden kumppanuusohjelman. BIS on Boschin omille ja kolmannen osapuolen laitteistoille tarkoitettu modulaarinen alusta keskushälytysten hallintaa ja alijärjestelmiä, kuten palohälytys- ja rikosilmoitinjärjestelmiä, videovalvontaa, kulunvalvontaa ja evakuointijärjestelmiä varten.

 Ohjelman piirissä olevien sertifioitujen BIS-yhteistyökumppanien käytössä on vahvaa kaupallista ja teknistä tukea projektin kaikissa eri vaiheissa – tarjousten laatimisesta aina jälkimyynnin tukeen. Ohjelma perustuu tarvittavien tietojen tarjoamiseen yhteistyökumppanille. Bosch tarjoaa modulaarisia koulutuskokonaisuuksia sekä saatavuudeltaan rajoitettuja teknisiä tietoja, joiden avulla sertifioidut BIS-yhteistyökumppanit voivat rakentaa ja ylläpitää omaa osaamistasoaan asiakaspohjaansa varten tarvitsemillaan osaamisalueilla. Merkittäviä alkuinvestointeja ei tarvita, sillä koulutus ja sertifiointi tapahtuvat vasta kun ensimmäinen projekti on saatu. Koulutuksen ja sertifioinnin jälkeen sertifioiduille suunnittelijoille tarjotaan ohjelman piiriin rajoittuvaa teknistä tukea.

 Järjestelmien integroijille sertifioitu BIS-kumppanuusohjelma tuo valtavan lisäkasvupotentiaalin. BIS on avoin integraatioalusta, joka luo uusia mahdollisuuksia tuottaa myyntiä koko Bosch-tuotevalikoimasta joko projektin alkuvaiheessa tai myöhemmin järjestelmän lisänä. Lisäksi BIS-asennuksiin liittyy tyypillisesti tarvetta jatkuvalle tukipalvelulle ja järjestelmän päivityksille sekä loppuasiakkaan kanssa tehtäville huoltosopimuksille, mistä muodostuu säännöllistä liikevaihtoa.

 BIS tarjoaa keskitettyjä henkilö- ja toimitilaturvallisuussovelluksia muun muassa sairaaloihin, ostoskeskuksiin, lentokentille, oppilaitoksiin, tuotantolaitoksiin, julkisiin tiloihin ja stadioneille. BIS on otettu onnistuneesti käyttöön yli 1 500 kohteessa ympäri maailman, sillä se parantaa reaktioaikaa ja auttaa suojelemaan toimitiloissa olevia ihmisiä ja omaisuutta.

Lisätietoja: Robert Bosch Oy, Pekka Lakkonen, pekka.lakkonen@fi.bosch.com

Lehdistön yhteyshenkilö: Robert Bosch Oy, Hanna Räisänen, hanna.raeisaenen@fi.bosch.com, p. 010 480 8225

Bosch Security Systems on maailman johtava turvallisuus- ja viestintätuotteiden, ratkaisujen ja palvelujen toimittaja. Vuonna 2010 toimialan palveluksessa oli lähes 12 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli noin 1,3 miljardia euroa. Toiminnan tarkoituksena on turvata ihmishenkiä, rakennuksia ja omaisuutta. Tuotevalikoima kattaa videovalvonta-, rikosilmoitin-, palohälytin- ja evakuointijärjestelmät sekä kulunvalvonta- ja hallintajärjestelmät ja hoitoratkaisut. Valikoimaa täydentävät ammattimaiset äänentoistojärjestelmät sekä puheen ja musiikin toistoon suunnitellut konferenssijärjestelmät. Bosch Security Systems kehittää ja valmistaa tuotteita omissa tuotantolaitoksissaan eri puolilla maailmaa. Robert Bosch (1861–1942) perusti yhtiön Stuttgartissa vuonna 1886 hienomekaniikan ja sähkötekniikan korjaamoksi. Bosch-yhtymän taloudellinen riippumattomuus ja yrittäjänvapaus perustuvat poikkeukselliseen omistusrakenteeseen, jonka ansiosta yhtiö kykenee toteuttamaan merkittävät investointinsa ja kantamaan yhteiskunta- ja ympäristövastuunsa perustajansa Robert Boschin hengessä. 92 prosenttia Robert Bosch GmbH:n pääomasta omistaa yleishyödyllinen säätiö, Robert Bosch Stiftung. Teollisesta toiminnasta vastaa äänivaltaa käyttävä Robert Bosch Industrietreuhand KG. Yritystoiminnan omistajuustoiminnoista huolehtii säätiö. Jäljellä olevat osakkeet ovat Boschin perheen ja Robert Bosch GmbH:n omistuksessa. Lisätietoja: www.bosch.fi, www.bosch-presse.com, www.125bosch.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs