Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Yllätetään yhteiskunnan tavoite 2014: Finlandista Winland

Yllätetään yhteiskunta

Yllätetään yhteiskunnan tavoite 2014: Finlandista Winland

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2013 klo 07:04
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Yllätetään yhteiskunta -ryhmä haluaa tehdä Suomesta Winlandin. Näin sanoo ryhmän perustaja ja vetäjä Jari Raitanen.

 

            – Olemme nyt Yllätetään yhteiskunta -ryhmässä kuuden vuoden aikana synnyttäneet 15 ideaa ja pilottia – tänä vuonna neljä – joiden onnistumisista ja epäonnistumisista on otettu oppia. Menestyksiä ovat olleet mm. Kohti hiilineutraalia kuntaa (HINKU) sekä nuorten työttömyyden poistamiseen tähtäävä Uusien mahdollisuuksien tori. Tämän vuoden aikana on myös toteutettu Yllätetään yhteiskunnan ideoimia, työpaikkojen fiiliksen kohottamiseksi kehitettyjä teemaviikkoja, mm. Minä olen hyvä ja Kehu kaveria selän takana -viikot. Nyt on aika hakea uusia ja yllättäviä ideoita ja tarttua uusiin kaikille suomalaisille tärkeisiin asioihin aivan uudella voimalla. Teemme sen moninkertaistamalla Yllätetään yhteiskunnan voimavarat.

 

Millaiset ihmiset saavat tämän aikaan?

 

            – Sellaiset ihmiset, jotka uskovat, että Suomen parasta ennen -päivä on vielä edessäpäin. Sellaiset, jotka uskaltavat hypätä rohkeasti uuteen, kaikki rajat ja totutut ajattelu- ja toimintatavat unohtaen. Kutsumme

mukaan suuren joukon suomalaisia vaikuttajia, jotka edustavat varsin erilaisia ammatteja ja intressejä.Yllätetään yhteiskuntaan vuodeksi 2014 kutsutaan mm. poliitikkoja, stand-up koomikoita, kansanedustajia, huippu-urheilijoita, kuntien edustajia, yritysjohtajia, virkamiehiä ja taiteilijoita. Yllätetään yhteiskunnan tavoitteena on tehdä Suomesta Winland nostamalla Suomen spirit-tasoa ryhmän jäsenten, näiden mukaan kutsuttavien uusien voimien ja merkittävien yhteistyökumppanien kanssa.

 

Jari Raitasen mukaan Yllätetään yhteiskunta hakee vuonna 2014 uusia ja yllättäviä ideoita nuorten hyvinvointiin sekä Euroopan ehkä polttavimpaan ongelmaan – luomaan konkreettisia ideoita miten nuorisotyöllisyyttä voidaan parhaiten edistää antamalla nuorille uusia mahdollisuuksia. Yllätetään yhteiskunta tulee myös monistamaan nuorisotyöllisyyden vähentämisessä hämmästyttäviä tuloksia saaneet Uusien mahdollisuuksien torin. Samaan aikaan Suomi on yksi nopeimmin ikääntyviä maita, ja Yllätetään yhteiskunta paneutuu myös ikääntymiseen liittyviin mahdollisuuksiin ja uusiin ja yllättäviin ideoihin.

 

yllatetaanyhteiskunta.fi

facebook.com/YllatetaanYhteiskunta

twitter.com/yy_verkosto

 

Yllätetään yhteiskunta -toimintaa vetävän Devoi Oy:n toimitusjohtaja Jari

Raitanen antaa mielellään lisätietoja Yllätetään yhteiskunnasta:

 

050 995 4440

jari.raitanen@devoi.fi

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs