Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Samsung palkitsee suomalaisurheilijoita menestyksestä Sotshin talviparalympialaisissa

Samsung Electronics Nordic

Samsung palkitsee suomalaisurheilijoita menestyksestä Sotshin talviparalympialaisissa

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2014 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung palkitsee suomalaisurheilijoita menestyksestä Sotshin talviparalympialaisissa

Helsinki – 7. maaliskuuta, 2014Samsung haluaa Sotshin 2014 talviparalympialaisten virallisena yhteistyökumppanina kannustaa Suomen joukkuetta uusiin menestyssuorituksiin paralympialaisissa. Jokaisesta suomalaisurheilijan voittamasta mitalista Samsung maksaa tukea paralympialaiskomitealle uusien kykyjen valmennukseen.

Suomella on tänä vuonna Sotshissa yksi kaikkien aikojen suurimmasta paralympiajoukkueistaan ja samalla myös entistä enemmän mahdollisuuksia voittaa mitaleja. Samsung on päättänyt palkita jokaisesta suomalaisurheilijan voittamasta mitalista lahjoittamalla mitalin värin mukaan tietyn summan tulevien paralympiaurheilijoiden valmentamiseen.

– Olemme koko joukkueen kanssa erittäin iloisia siitä, että Samsung aikaisempien vuosien tapaan päätti jatkaa perinnettään mitaleista palkitsemalla. Tiedän, että urheilijamme tulevat tekemään kaikkensa, jotta tänä vuonna saadaan ennätyspotti kasaan, Suomen Paralympiakomitean pääsihteeri Tiina Kivisaari sanoo. 

Samsung lahjoittaa kultamitalista 4 000 euroa, hopeasta 2 000 euroa ja pronssista 1 000 euroa. 

-Paralympialaisten kautta moni suomalainen tulee tutuksi vammaisurheilun kanssa ja ymmärtää, ettei urheilussa ole kyse ongelmista, vaan rohkeudesta. Tuellamme haluamme varmistaa, että Suomessa kasvaa jatkossakin menestyviä paralympiaurheilijoita, Samsungin markkinointipäällikkö Eva Carrero kertoo.

Samsung on tukenut vuodesta 2006 kansainvälisen Paralympiakomitean toimintaa. Sotshin 2014 talviparalympialaiset järjestetään 7.-16. maaliskuuta, ja ne ovat järjestyksessään 11.

Suomen joukkueeseen kuuluu 13 urheilijaa, jotka kilpailevat viidessä lajissa. Samsungin Galaxy Teamiin kuuluva alppihiihtäjä Katja Saarinen on yksi heistä. Samsung on tuottanut Saarisen matkasta kohti kultaa videon, joka on nähtävissä osoitteessa Samsung Suomen YouTube-kanavalla:

http://www.youtube.com/watch?v=VXrlf2RkN2Q&list=PLcJjzJQUHqlcjID7UjCDVfIE_alYJ8hVi

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Tiina Kivisaari, Suomen Paralympiakomitea, p. 040 823 1232

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, p. 0400 630 063

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

 

Liitetiedostot

Samsung olympialaisissa

Samsung osallistui olympialaisiin ensimmäisen kerran Soulissa 1988 paikallisena sponsorina. Vuoden 1998 Naganon talviolympialaisista lähtien yhtiö on toiminut kansainvälisen olympiakomitean yhteistyökumppanina langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä ja tarjonnut kisaorganisaatiolle oman langattoman viestinnän alustan nimeltään Wireless Olympic Works (WOW) ja matkapuhelimia. Innovatiivisen matkapuhelinteknologian avulla olympiayhteisö pääsee nauttimaan reaaliaikaisesta tiedonkulusta ja interaktiivisesta kommunikaatiosta. Samsung isännöi olympialaisten aikana useita markkinointikampanjoita, joiden avulla ihmiset ympäri maailmaa pääsevät osallisiksi kisajännityksestä mobiililaitteiden avulla. Samsung on sitoutunut toimimaan kansainvälisessä yhteistyössä olympialaisten kanssa vuoden 2016 Rion kisoihin saakka.

Samsung paralympialaisissa

Samsung on kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä. Samsung on tukenut paralympialaisia Torinon 2006 talviparalympialaisista lähtien. Lisäksi Samsung on tukenut Pekingin paralympialaisia vuonna 2008, Vancouverin 2010 talviparalympialaisia sekä Lontoon paralympialaisia 2012. Vuonna 2014 Samsung on Sotshin talviparalympialaisten yhteistyökumppani. Samsung pyrkii tekemään paralympialaisia tunnetummiksi ympäri maailmaa ja jakamaan kisajännitystä ja inspiraatiota langattomien viestintäteknologioidensa avulla.

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs