Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Robin konsertoi kehitysmaiden lasten hyväksi: ”Kummina voit oikeasti auttaa”

Suomen World Vision

Robin konsertoi kehitysmaiden lasten hyväksi: ”Kummina voit oikeasti auttaa”

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2015 klo 10:28
Julkaisija: Suomen World Vision

Suomen World Visionin lasten oikeuksien lähettiläs Robin häikäisee huikeassa tv-konsertissa perjantaina 11.12. Nelosella. Konsertissa haetaan kummeja kehitysmaiden lapsille.

”Kummius antaa hyvän mielen, sillä kummina pääsee auttamaan ja vaikuttamaan. Köyhät lapset eivät pääse kouluun, eikä heille jää aikaa leikkiä. Kummina voit oikeasti auttaa, Robin sanoo.

Hän on käynyt paikan päällä Afrikassa katsomassa, millaisissa oloissa lapset elävät.

”Miten samalla pallolla voi olla niin erilaista? Kävin hakemassa vettä paikallisen pojan kanssa. Kantomatka oli pitkä, ja oli kuuma. Vesi oli likaisenväristä. Poika käveli 2-3 kilometrin matkan pari kertaa päivässä.”

Robin on ryhtynyt Suomen World Visionin lasten oikeuksien lähettilääksi, koska haluaa olla mukana tekemässä hyvää.

”Meillä suomalaisilla on asiat hyvin kehitysmaihin verrattuna. Pienillä teoilla voimme saada aikaan isoja asioita.”

Yhdessä - Robin & World Vision -konsertissa Robinin kanssa esiintyvät Elastinen, Kasmir, Mikael Gabriel, Club For Five, Brädi, Nikke Ankara, Jussi 69, Evelina, Vilma Alina, Tommy Lindgren ja Iiro Rantala. Konsertti on taltioitu marraskuussa Kulttuuritalolla.

Konsertti Nelosella perjantaina 11. joulukuuta klo 20. Muut esitysajat ovat 19.12. klo 19, 24.12. klo 17 ja 1.1. klo 19.

LISÄTIEDOT

Unna Lehtipuu, viestintäjohtaja, Suomen World Vision, unna.lehtipuu@worldvision.fi, p. 043 211 3175

Hannu Sormunen, Robin Management, Hannu.sormunen@aspenmusic.fi, p. 040 505 7572

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 120 miljoonaa ihmistä. worldvision.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs