Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Medialähetyspäivien pääpuhuja: "Radio on kuin salainen ystävä"

Medialähetys Sanansaattajat

Medialähetyspäivien pääpuhuja: "Radio on kuin salainen ystävä"

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2014 klo 07:30
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

– Saamme palautetta ihmisiltä, jotka eivät voi katsoa kristillistä tv-ohjelmaa, sillä perhe ei salli sitä. Radiota voi kuunnella yksin omassa huoneessa. Radio on kuin salainen ystävä, joka kuiskuttaa ihmisen korvaan, että hän on Jumalan luoma vapaa yksilö ja että hän voi kyseenalaistaa vallitsevan tilanteen, sanoo medialähetysjärjestö TWR:n arabiankielisen työn johtaja. Hän on Oulussa 14.–15.6. järjestettävien Medialähetyspäivien pääpuhujia.

Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) ja Oulun evankelis-luterilaisten seurakuntien järjestämillä Medialähetyspäivillä puhutaan erityisesti Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kristillisestä mediatyöstä.

Sansan yhteistyökumppani TWR on radioinut kristillistä ohjelmaa arabimaihin yli 50 vuoden ajan. Mediakentän muuttuessa TWR on alkanut hyödyntää yhä enemmän myös internetiä ja mobiilisovelluksia.

Satelliittitelevision yleistyminen on tuonut kristillisiä tv-kanavia myös arabimaihin. Pohjois-Afrikkaan suuntautuvasta tv-työstä ja muslimien kohtaamisesta internetin välityksellä puhuvat Medialähetyspäivillä David ja Marja-Liisa Ezzine. Arabiankielisen Hanna-työn koordinaattori Lähi-idästä kertoo puolestaan, mitä kuuluu arabinaisille.

– Meidän velvollisuutemme on tarjota arabimaiden asukkaille Jumalan sana. Jokainen voi itse päättää, ottaako sen vastaan vai hylkääkö. Niin kauan kuin suljetuissa maissa on ihmisiä, jotka eivät tunne Jeesusta, radio on hyvä väline kertoa heille evankeliumi turvallisesti ja henkilökohtaisesti, TWR:n arabiankielisen työn johtaja sanoo.

Medialähetyspäiviä voi seurata myös nettilähetyksinä

Medialähetyspäivien teemana on Lähetä vahva viesti. Ohjelma koostuu lähetysaiheisista tilaisuuksista, raamattuopetuksesta, musiikista ja rukouksesta. Kotimaisina puhujina on joukko Oulun ev.-lut. seurakuntien ja Sansan työntekijöitä. Päätapahtumapaikkoina ovat Oulun tuomiokirkko ja keskustan seurakuntatalo.

Tänä vuonna Sansan kesäjuhla on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen, mutta sitä edeltää perjantain 13.6. koulutusseminaari, Vaikuttava medialähetys. Myös ulkomaisia vieraita voi kuulla seminaarissa, joka on kaikille avoin mutta vaatii ennakkoilmoittautumista.

Medialähetyspäiviä voi seurata suorina nettilähetyksinä osoitteessa www.sansa.fi/nettitv.

Lisätietoa:
www.sansa.fi/mlp14
Tiedottaja Annaleena Pakkanen, 050 437 2155
Medialähetyspäivien johtaja Marko Pihlajamaa, 050 572 3858

 

Liitetiedostot

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä noin 40 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs