Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Leppävaaran Kastepäivä tuli ennätysvauhtia täyteen

Espoon seurakunnat

Leppävaaran Kastepäivä tuli ennätysvauhtia täyteen

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2014 klo 14:13
Julkaisija: Espoon seurakunnat

Leppävaaran seurakunta kastaa 14 lasta Marianpäivänä 23.3. Toista kertaa järjestettävä Kastepäivä tuli ennätysvauhdissa täyteen jo viikkoa ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Leppävaaran seurakunnan Kastepäivä palvelee niitä perheitä, joilta lapsi on jäänyt syystä tai toisesta kastamatta tai tuoreita vanhempia, jotka haluavat järjestää vastasyntyneen ensimmäisen juhlan vaivatta. Kastepäivänä seurakunta huolehtii juhlajärjestelyistä aina kastemekosta kakkukahveihin.

Marianpäivänä kastettavien ikä vaihtelee kuukauden vanhasta rippikouluikäiseen. Päivässä kasteen saa kaksi vauvaa, neljä noin 1-vuotiasta, seitsemän leikki-ikäistä ja pikkukoululaista sekä yksi 14-vuotias. Kasteet järjestetään perhekunnittain.

Kastepäivistä on tullut viime vuosina suosittuja isoissa kaupungeissa ja pääkaupunkiseuduilla. Muutamat seurakunnat järjestävät jo lähes vuosittain kastepäivän. Leppävaaran seurakunnan ensimmäisessä kastepäivässä vuonna 2012 kastettiin yhteensä tusina lasta ja nuorta.

Lisätiedot:

Leppävaaran seurakunnan tiedottaja Laura Vähäsarja

p. 040 733 9878

laura.vahasarja@evl.fi

Liitetiedostot

Espoon kuusi seurakuntaa muodostavat Espoon seurakuntayhtymän. Jäseniä on 172 000 ja työntekijöitä noin 600. Espoon seurakuntien toiminnan tarkoituksena on tukea elämää ja luoda mahdollisuuksia kristillisen uskon ja rakkauden toteutumiselle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs