Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Kutsu jäsentutkimuksen tulosten julkistamistilaisuuteen Kokkolassa tänään

Reserviläisliitto tiedottaa

Kutsu jäsentutkimuksen tulosten julkistamistilaisuuteen Kokkolassa tänään

Kutsu.
Julkaistu: 05.04.2013 klo 13:35
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton jäsenistöstä 2/3 ei kannata keskeisten maanpuolustusjärjestöjen yhdistämistä yhdeksi keskusjärjestöksi. Tämä selvisi 11.-21.3. tehdystä tutkimuksesta, jolla kartoitettiin mm. jäsenten aktiivisuutta, reserviläistoiminnan eri muotojen suosiota sekä jäsenten näkemyksiä maanpuolustusjärjestöjen yhteistyön kehittämisestä sekä siitä, mihin asioihin liiton tulisi seuraavassa strategiassaan keskittyä. Innolink Research Oy:n tekemässä tutkimuksessa oli mukana yli 3.100 Reserviläisliiton jäsentä.

Jäsentutkimuksen tulokset julkaistaan kokonaisuudessaan tänään sunnuntaina klo 13.00 Kokkolan kaupungintalolla, jonne median edustajat ovat tervetulleita.

Jukistamistilaisuus on osa Reserviläisliiton vuosikokoustapahtumaa, joka käynnistyi hetki sitten lipunnostolla Kokkolan kaupungintalon edessä. Varsinainen vuosikokous alkaa kaupungintalon Kokkolasalissa kello 14.30.

Ennen avausta sotakirjailija Mikko Porvali kertoo kirjallisesta tuotannostaan ja toiminnanjohtaja Olli Nyberg käy läpi Reserviläisliiton jäsentutkimuksen tulokset. Lisäksi julkaistaan Vuoden malliyhdistys -nimitys.

Lisätietoja osoitteesta http://www.reservilaisliitto.fi/uutishuone/uutiset/reservilaisliitto_koolle_kokkolaan.23931.news tai toiminnanjohtaja Olli Nyberg, puh 0400 640 755 tai s-posti olli.nyberg@reserviläisliitto.fi.

 

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 354 paikallista jäsenyhdistystä ja 18 maakunnallista piiriä. Henkilöjäseniä liitolla on yli 36.000, joista valtaosa on asepalveluksen suorittaneita henkilöitä.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista lähes puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs