Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Ihmiskaupan todellisuus herää henkiin Helsingin Kampissa 23.9.

Suomen Lähetysseura

Ihmiskaupan todellisuus herää henkiin Helsingin Kampissa 23.9.

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2013 klo 15:38
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Ihmiskaupan ongelmallisuus jää helposti etäiseksi, mutta nyt sen raadollisuus on koettavissa silmiemme edessä maanantaina 23.9., kun Suomen Lähetysseuran Tasaus-kampanja herää eloon Helsingin Kampissa osoitteessa Runeberginkatu 2 (Hotelli Radissonin ja Kampin Metroaseman edessä) klo 8-17.

Tasaus toteuttaa Kampissa erilaisen ulkomainoksen, jossa kampanjaviesti naisten arvon laskemisesta herätetään henkiin asettamalla aamuruuhkaan ihmismalli. Paikalla lisätietoja antaa aamulla kampanjan vetäjä Merja Nevala. Lehdistöllä on kuvausmahdollisuus. Tervetuloa!

Elisabeth Rehn tukee Suomen Lähetysseuran ihmiskaupan vastaista Tasaus-kampanjaa

Tasaus-kampanja huipentuu syyspäiväntasauksena 22.9. Pitkän uran ihmisoikeuksien ja ihmisarvoisen elämän puolustajana tehnyt Elisabeth Rehn rohkaisee suomalaisia osallistumaan ja auttamaan ihmiskaupan uhreja uuteen alkuun.

– Olen urani aikana kohdannut ihmiskaupan uhreja eri YK-operaatioissa esimerkiksi Balkanilla ja myöhemmin Kambodzhassa, ja nämä kohtaamiset ovat jättäneet minuun syvän jäljen – olen kerta kaikkiaan ihmiskauppaa vastaan. Jokainen pelastettu ihminen on yksi uhri vähemmän. Työ, joka mahdollistaa elämän ilman pelkoa, on arvokasta. Suomen Lähetysseura on toiminut ihmisoikeuksien puolustajana jo yli 150 vuotta.

Köyhyys on ihmiskaupan kivijalka

Tasaus-kampanjalla parannetaan naisten oikeuksia tukemalla ihmiskaupan vastaista työtä Kaakkois-Aasiassa, jossa kolmasosa maailman ihmiskaupasta tapahtuu. Ihmiskaupan uhrit työskentelevät esimerkiksi prostituoituina, kotiapulaisina, kerjäläisinä tai halpatyövoimana tehtaissa ja teollisuudessa.

Lähetysseuran kumppaneiden ihmiskaupan vastaisen työn tavoitteena on ihmiskaupan uhrien turvallinen kotiinpaluu, yhteisöihinsä kotiutuminen ja uusien toimeentulomahdollisuuksien löytäminen. Ammattikoulutuksen, naisten tukiverkostojen ja pienyrittäjyyden kautta kovia kokeneet nuoret saavat uuden alun.

Tasaus on Suomen Lähetysseuran vuosittainen kampanja, jolla nostetaan esille globaalin epätasa-arvon aiheuttamia ongelmia ja niiden ratkaisuja.

Osallistu ja lue lisää: www.tasaus.fi

Lisätietoa:
kampanjakoordinaattori Merja Nevala, merja.nevala@suomenlahetysseura.fi

 

Liitetiedostot

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs