Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » GIVE-A-DAY-kampanja: kaikki asiakkaiden BESTSELLER-liikkeissä 10.4. käyttämät rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen

Lastenklinikoiden Kummit ry

GIVE-A-DAY-kampanja: kaikki asiakkaiden BESTSELLER-liikkeissä 10.4. käyttämät rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen

Tiedote.
Julkaistu: 27.03.2015 klo 11:00
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

BESTSELLER järjestää maailmanlaajuisen, kaikkia tuotemerkkejä kaikissa maissa koskevan hyväntekeväisyyspäivän. Ajatuksena on järjestää päivä, jolloin kaikki voivat yhdessä auttaa hyvää asiaa. Tapahtuman nimi on GIVE-A-DAY, ja idea on yksinkertainen: kaikki asiakkaiden 10.4. käyttämät rahat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

50 % Suomen 10.4. tehdystä VERO MODA, JACK & JONES, NAME IT, OBJECT, ONLY ja VILA -liikkeiden liikevaihdosta lahjoitetaan Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle, joka tukee Suomen yliopistollisten sairaaloiden lastenklinikoita ja pyrkii tekemään lapsipotilaiden sairaalassa viettämästä ajasta mahdollisimman mukavaa ja viihtyisää.

Lastenklinikoiden Kummit Ry:n yhteistyöprojekti suuntaa lahjoitusvarat lasten tehohoidon akuuttitarpeeseen Suomen kaikilla yliopistollisilla lastenklinikoilla.

Lisätietoja hyväntekeväisyysjärjestöstä ja projektista:

www.kummit.fi

 

Tietoja GIVE-A-DAY-kampanjasta

”Me BESTSELLERillä koemme olevamme etuoikeutettuja voidessamme vaikuttaa myönteisesti muiden ihmisten elämään ja meitä ympäröivään maailmaan. Sen vuoksi olemme päättäneet antaa jotakin takaisin, kertoo BESTSELLER-konsernin viestintäjohtaja Mogens Werge.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että BESTSELLER lahjoittaa hyväntekeväisyyteen summan, joka vastaa kaikkien BESTSELLERin ja franchise partnereidemme omistamien vähittäismyymälöiden sekä BESTSELLERin verkkokaupan ja B2B-myyntimme nettoliikevaihtoa 10.4.2015.

”GIVE-A-DAY-kampanjalla haluamme antaa takaisin yhteiskunnille, jotka ovat edesauttaneet oman menestystarinamme syntyä, ja autamme avun tarpeessa olevia ihmisiä. Haluamme edistää maailmanlaajuisesti ja paikallisesti tukemiemme hyväntekeväisyyshankkeiden tunnettavuutta, ja että työntekijämme ovat meistä ylpeitä.” Mogens lisää.

50 % kunkin maan liikevaihdosta lahjoitetaan paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille kaikissa maissa, joissa on BESTSELLER-liikkeitä, ja 50 % lahjoitetaan maailmanlaajuisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin.

Lisätietoja ja maakohtainen luettelo tuettavista hyväntekeväisyysjärjestöistä on osoitteessa bestseller.com/giveaday

 

MAAILMANLAAJUISET LAHJOITUKSET

 

PELASTAKAA LAPSET – Unelmakoulut
31 miljoonaa lasta elää koulukodeissa Kiinan maaseudulla. Heidän vanhempiensa on ollut pakko muuttaa työn perässä suurkaupunkeihin, ja he ovat joutuneet hylkäämään lapsensa. Kiinan muuttomääräykset kieltävät vanhempia tuomasta lapsiaan mukanaan, joten lapset ovat jääneet enemmän tai vähemmän oman onnensa nojaan erittäin köyhiin oloihin. BESTSELLER ja Pelastakaa Lapset tukevat Unelmakoulu-hanketta, jonka tavoitteena on taata kunnolliset koulunkäyntimahdollisuudet ja tarjota mahdollisuus parempaan tulevaisuuteen kymmenilletuhansille lapsille Kiinan maaseudulla. Lisätietoja on osoitteessa savethechildren.net

UNICEF – Taistelu malariaa vastaan
Joka minuutti jossakin päin maailmaa kuolee lapsi malariaan. Yli 80 % lapsista kuolee Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, ja 90 % heistä on alle viisivuotiaita. BESTSELLER tukee yhdessä YK:n lastenrahaston UNICEFin kanssa hanketta, joka vähentää huomattavasti malarian aiheuttamaa lapsikuolleisuutta Angolassa, Keniassa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa. Lisätietoja on osoitteessa unicef.org

GAIN – Terveellistä ruokaa terveellistä tulevaisuutta ajatellen
Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN) on kansainvälinen järjestö, jonka tavoitteena on poistaa aliravitsemus maailmasta. Intiassa 48 % alle viisivuotiaista lapsista kärsii aliravitsemuksesta, ja joka kolmas maailman aliravittu lapsi asuu Intiassa. Tavoitteena on parantaa satojentuhansien intialaisten lasten ja äitien ravinnonsaantia. Lisätietoja on osoitteessa gainhealth.org

 

Lisätietoja:

Jonna Muhonen (Bestseller), p. 020 7474600 (vaihde)

Matti Valli (Kummit), p. (09) 682 45214

Liitetiedostot

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs