Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Avustukset ja vapaaehtoistyö » Folksam Skadeförsäkring försäkrar paralympicsidrottarna

Folksam

Folksam Skadeförsäkring försäkrar paralympicsidrottarna

Pressmeddelande.
Publicerad: 20.02.2014 kl. 07:00
Utgivare: Folksam

Folksam Skadeförsäkring Ab har undertecknat ett samarbetsavtal med Finlands Paralympiska kommitté. Avtalet är i kraft i 4 år och täcker bland annat idrottarnas försäkringar.

 

- Avtalet är historiskt för Finlands Paraolympiska kommittén. Idrottarna i Paralympics försäkras för första gången på ett heltäckande sätt. Det som enar oss med Folksam är en liknande värdegrund och en vilja att göra ett högklassigt arbete just nu, beskriver Finlands Paralympiska kommittén generalsekreterare Tiina Kivisaari.

 

Folksams marknadsföringschef Sofia Paltschik är glad över det avtal som ingåtts.

 

-I Sverige har Folksam redan en längre tid varit samarbetspartner med Sveriges Paralympiska kommitté. Därför är vi glada att vi nu får vara med i Finland och stöda Finlands Paralympiska kommitté. Vi bryr oss om det som är viktigt för våra kunder. Värdegrunderna hos Folksam och Finlands Paralympiska kommitté passar väldigt bra ihop. Vi vill genom våra egna kanaler lyfta fram det arbete som Finlands Paralympiska kommitté gör, men framför allt idrottarnas uthållighet och ihärdighet. Vi önskar vinterparalympicslaget lycka till i tävlingarna i Sotji. 

Tilläggsfrågor

Folksam Skadeförsäkring marknadsföringschef Sofia Paltschik tfn 010 550 2637

Folksam Skadeförsäkring Ab är en del av svenska Folksam Sak koncernen. Vi erbjuder ett heltäckande försäkringsskydd, både frivilliga och lagstadgade skadeförsäkringar åt privat- och företagskunder samt lantbruk. Vår vision är att människor ska känna sig trygga i en hållbar värld. www.folksam.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs