Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Uusi Santa Fe Pariisin autonäyttelyssä - katso kuvat Hyundain osastolta

Hyundai Motor Finland Oy

Uusi Santa Fe Pariisin autonäyttelyssä - katso kuvat Hyundain osastolta

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2012 klo 18:04
Julkaisija: Hyundai Motor Finland Oy

New Yorkin autonäyttelyssä keväällä ensiesittelynsä saanut uusi Hyundai Santa Fe on nyt nähtävänä Hyundain osastolla Pariisissa. Uusi Santa Fe saapuu markkinoillemme ensi vuoden alussa. Mallistoon tulee kuulumaan nelivetoversio ja yksi moottori, 2,2-litrainen diesel, jonka suurin teho on 145 kW/197 hv/3900 k/min. 5-paikkaisen Santa Fen yhteydessä on valittavana 6-nopeuksinen manuaali- tai automaattivaihteisto. Manuaalivaihteisen yhdistetty kulutus on 5,7 l/100 km ja CO2-päästöt 149 g/km. 7-paikkainen Santa Fe on varustettu automaattivaihteistolla.

Hyundailla on tänä vuonna Pariisin autonäyttelyssä esillä useampi uutuus, kuten ensi vuoden alussa  Suomen markkinoille saapuva uusi Hyundai i30 3-ovinen-malli. Lisäksi Hyundai esittelee Pariisissa vetyautonsa ix35 Fuel Cell joka on valmis sarjavalmistukseen. Pariisissa viime viikon torstaina tehdas myös vahvisti paluunsa MM-ralliin.

Autonäyttely on avoinna 14.lokakuuta asti.

Kuvia tiedotteen alalaidassa linkkien takana. Kuvaaja Risto Immonen.

Hyundain kansainväliset mediasivustot: www.hyundaiglobalnews.comwww.cisionwire.com/Hyundai-motor-company

 

Hyundai Motor Finland Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki. Lehdistön yhteyshenkilö tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, puhelin 050-568 7706, sähköposti jonna.nevalainen(at)hyundai.fi.

 

 

Liitetiedostot


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs