Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Uusi laadukas Dräger-alkotesteri Suomen markkinoille

Oy Kaha Ab

Uusi laadukas Dräger-alkotesteri Suomen markkinoille

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2016 klo 10:38
Julkaisija: Oy Kaha Ab

 

Dräger esittelee uuden Dräger Alcotest 3820 alkotesterin, joka edustaa sekä ominaisuuksiltaan että ulkonäöltään alan ehdotonta kärkeä. Hintatasoltaan uusi Alcotest 3820 on edeltäjäänsäkin edullisempi mahdollistaen yhä useammalle laadukkaan alkotesterin hankkimisen.

 

Vuonna 1889 perustettu Dräger on maailman johtava kaasumittaus- ja suojelutekniikkaan erikoistunut yritys. Kahan tuoteohjelmassa Dräger on mukana alkolukoillaan ja -testereillään. Vuonna 2011 Dräger toi markkinoille ensimmäisen yksityiskäyttöön tarkoitetun Alcotest 3000 alkotesterin, joka perustui viranomaiskäytön kokemuksiin ja teknologiaan. Kuluneiden viiden vuoden aikana tämä laite saavutti suuren suosion erilaisten käyttäjäryhmien keskuudessa.

 

Next Generation

Uuden sukupolven Dräger Alcotest 3820 edustaa edeltäjänsä tavoin tarkkuudeltaan ja kestävyydeltään viranomaistasoa. Muotoilu, käytettävyys ja toimintanopeus sitä vastoin ovat kehittyneet vastaamaan nykyaikaisen mobiiliajan henkeä. Taskuun mahtuva ja käteen täydellisesti sopiva laite on käyttövalmis hetkessä, ja täysin uudenlainen suukappale on optimoitu helppoon puhallukseen. Uutuustesterin käyttö on helppoa valaistulla monitoiminapilla, jonka painalluksista saa haluttaessa myös äänipalautteen.

 

Made in Germany

IP52-suojattu laite valmistetaan Saksassa Drägerin tarkkuuslaitteita koskevia tiukkoja laatukriteereitä noudattaen. Taustavalaistu 32 x 22 mm LCD-näyttö ja -5…+50 °C käyttölämpötila merkitsevät hyvää käytettävyyttä haastavimmissakin oloissa. Sisäänrakennettu CR123A-paristo riittää 1500 mittaukseen ja pitää muistissa laitteen asetukset sekä 10 viimeisintä mittaustulosta. Koko Suomen kattava Dräger-huoltoverkosto varmistaa laitteen huolettoman käytön vuodesta toiseen.

 

Dräger

Dräger on koko 125-vuotisen historiansa ajan kuulunut maailman johtaviin kaasusuojelutekniikan kehittäjiin ja valmistajiin. Se on myös uloshengitysilman alkoholipitoisuuden tunnistus- ja mittausjärjestelmien markkinajohtaja maailmassa.

 

Lisätiedot

Kaj Tötterman, (09) 6156 8268, kaj.totterman@kaha.fi

www.drager.fi

www.kaha.fi

 

 

Liitetiedostot

Oy Kaha Ab

Suomen suurimpiin autovaraosien, ajoneuvojen ja veneiden lisävarusteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeisiin kuuluva Kaha on toiminut alalla jo vuodesta 1934.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs