Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Talven pölyt pois autosta ja lasit kirkkaiksi!

KUNGS Sinituote Oy

Talven pölyt pois autosta ja lasit kirkkaiksi!

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2014 klo 14:52
Julkaisija: KUNGS Sinituote Oy

Autoon kertyy talven mittaan paljon pölyä, jonka kirkkaasti paistava kevätaurinko paljastaa etenkin auton sisustan tummilta vinyyli-, muovi- ja nahkapinnoilta. Anna pölylle ja tahroille kyytiä kunnon välineillä!

Pölyn saa kätevästi pois Kungsin Sisätilojen puhdistimella. Mikrokuituista puhdistinta käytetään kuivana. Sisätilojen puhdistin on muotoiltu niin, että sillä pääsee ahtaisiinkin koloihin, kuten kojelaudan ja tuulilasin väliseen tilaan.

Kun pöly on poissa, puhdistetaan auton lasien sisäpinnat mikrokuituisella Kungs Ikkunanpuhdistimella. Etenkin tuulilasi tulee saada puhtaaksi lasin sisäpintaan talven mittaan kertyneestä rasvaisesta kalvosta. Se heikentää näkyvyyttä voimakkaasti, varsinkin kun kevätaurinko paistaa matalalta suoraan tuulilasiin. Lasien sisäpinnat kannattaa pestä kahteen kertaan pesuaineliuoksella ja puhdistaa huolellisesti loput kalvot nukkaamattomalla mikrokuituisella Kungs Ikkunaliinalla.

Viimeistele vielä kojelauta, vinyylipinnat ja sisätilan muoviosat silikonia sisältävällä Kiillotussienellä.

 

Lisätiedot:
Tommi Pätynen, Verkkoviestinnän asiantuntija, Sinituote Oy
p. 019 7600 218, tommi.patynen@sinituote.fi

Lataa tuote- ja toimintakuvat kuvapankistamme http://kungs.magnet-media1.eu/

Liitetiedostot

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs