Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Suomen amatööri-kartingkuskien valiojoukko valmiina Red Bull Kart Fight Suomen finaaliin

Red Bull

Suomen amatööri-kartingkuskien valiojoukko valmiina Red Bull Kart Fight Suomen finaaliin

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2013 klo 11:43
Julkaisija: Red BullH-hetki on koittanut! Kaikki ne päätähuimaavat kierrokset karting-radoilla ympäri Suomen ovat johtaneet tähän: listaan Suomen Red Bull Kart Fight finaaliin päässeistä kuljettajista. Suomen parhaiden amatööri-kartingkuskien valiojoukko on valmiina taistoon, joka käydään 27.7.2013 Seinäjoen Vauhtiajoen yhteyteen rakennetulla Red Bull Kart Fight kisa-areenalla.

Suomessa ensimmäistä kertaa nähtävän Red Bull Kart Fightin aika-ajot käytiin kahden kuukauden ajan kahdeksassa eri sisäkartinghallissa ympäri Suomen. Jokaisen hallin kaksi nopeinta kuljettajaa lunasti paikkansa Suomen finaaliin, jolloin viivalla nähdään 16 Suomen nopeinta amatöörikuljettajaa.

Paineet hyvään suoritukseen näin kiihkeissä olosuhteissa ovat harvinaisia jopa moottoriurheilumaailman korkeimmalla tasolla – ja Red Bull Kart Fighti Suomen finaalissa nuo paineet ovat poliisin, lentäjän rakennusmiehen, viulistin, insinöörin, sähkömiehen, kuorma-autokuljettajan ja opiskelijoiden harteilla.

”Kyllä vauhti kiinnostaa! Kartingia voi ajaa kaasu pohjassa, poliisit ovat valvomassa normaalissa liikenteessä, eivät radalla”, hymyilee Helsingin Formula Centeristä Suomen finaaliin tiensä raivannut 24-vuotias Serge Skorin, joka on koulutukseltaan viulisti ja toimii tällä hetkellä taksikuskina.

Oulun Sports & Karting hallin nopeimmasta ajasta vastasi 28-vuotias Mikko Fyrsten. ”Oli pitkä aika odotella näitä lopullisia tuloksia, sai jännittää loppuun asti”, naureskeli poliisina työskentelevä Fyrsten.

Uuden rataennätyksen VM Karting Centeriin Red Bull Kart Fight aika-ajojen aikana täräyttänyt 31-vuotias Heikki Joenkari aloitti kartingin harrastamisen 16-vuotiaana isoveljen innostamana. ”Ihan mahtavaa, että pääsee osallistumaan tällaiseen kisaan”, hehkuttaa merkonomi Joenkari.

Pääpalkinto Suomen Red Bull Kart Fight finaalin voitosta on matka maailmanfinaaliin, jossa pääsee tavoittelemaan jotain kerrassaan suvereenia. Maailmanfinaalissa kuljettajat ovat maailmanluokan moottoriurheilutapahtuman valokeilassa. Maailmanfinaalin voittajasta tulee Red Bull Kart Fight –maailmanmestari ja tittelin lisäksi hän saa toisenkin uskomattoman elämyksen, joka paljastetaan itse tapahtumassa.

Kisa on karting-harrastajalle se kaikkein mahtavin haasta – ja luotu erityisesti niitä varten, jotka ovat intohimoisia ajamaan kartingia amatööritasolla ja haluavat päästä mittelemään taitojaan muiden maiden parhaita harrastelijakuskeja vastaan. Vaikka Kart Fight-kisa ei ole ponnahduslauta Red Bull- moottoriurheilijan uralle, on se amatööritason kartingissa lajin kovin juttu.

Liitteenä lista Suomen finaaliin päässeistä kuljettajista!


www.redbull.fi/kartfight
www.facebook.com/redbullkartfightsuomi
www.seinajoenvauhtiajot.fi
#antaasiivet
#kartfight

Osoitteesta https://www.redbullcontentpool.com/content/international/search?s=red+bull+kart+fight saa korkean resoluution valokuvia ja teräväpiirtovideoklippejä maksutta toimitukselliseen käyttöön.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ
Anette Latva-Piikkilä, anette.latva-piikkila@fi.redbull.com, mob. 040 772 4124

Liitetiedostot

TIETOA RED BULL MEDIA HOUSESTA:

Red Bull Media House onglobaali mediayhtiö, joka tuottaa jakelee ja julkaisee autenttista sisältöä ja inspiroivia action-urheilu - ja lifestyle-genren viihdeohjelmia. Elokuvasta televisioon, printistä digitaaliseen mediaan, musiikkiin ja peleihin – yhtiön tuotteista voi nauttia kaikkein uusimmilla laitteilla ja alustoilla, ja ne kiinnostavat yleisöjä ympäri maailman. Red Bull Media House vastasi muun muassa Red Bull Stratos -projektin dokumentoinnista ja monialustajakelusta. Red Bull Stratos vangitsi koko maailman huomion vuonna 2012, ja se onkin kaikkien aikojen katsotuin live-striimaus. Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.redbullmediahouse.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs