Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Rainbow Spinner Ultima mullistaa raskaan kaluston pesumaailman

Tammermatic Group

Rainbow Spinner Ultima mullistaa raskaan kaluston pesumaailman

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2013 klo 09:23
Julkaisija: Tammermatic Group

Raskaan kaluston koneellinen peseminen on usein hankalaa, sillä harjojen on vaikea ylettyä ajoneuvon jokaiseen koloon. Tammermatic Groupin uutuuskone Rainbow Spinner Ultima pesee puhtaaksi erikoisemmankin muotoiset ajoneuvot ja mullistaa näin raskaan kaluston pesumaailman. Avain erikoisen muotoisten ajoneuvojen tehokkaaseen pesuun löytyy korkeapaineteknologiasta.

– Perinteisten linja- ja rekka-autojen tasaisille pinnoille ihanteellinen pesuvaihtoehto on korkeapainepesun V-suihku. Monimuotoista kalustoa, kuten tankki-, roska-, betoni- ja paloautoja sekä maanpuolustusajoneuvoja, traktoreita tai maansiirtokalustoa pestäessä kannattaa kuitenkin valita oskilloiva- tai spinnerikorkeapainepesu nollapistesuuttimilla, Tammermatic Groupin raskaan kaluston tuotejohtaja Lauri Hurme kertoo.

Rainbow Spinner Ultima -koneissa on vakiona 12 spinneriä, joissa kussakin on neljä nollapistesuutinta. Nollapistesuutinten vesisuihkut muodostavat yhtenäisen alueen ja iskuvoiman pestävälle pinnalle ja spinnereiden pyörivä liike ohjaa veden ajoneuvon vaikeimpiinkin paikkoihin mahdollistaen parhaan pesutuloksen. Rainbow Spinner Ultimaa on saatavilla myös kaksi- ja kolmiharjaisena versiona. Pesuohjelma ja liikenopeus ovat helposti säädettävissä kosketusnäytöllä.

– Raskaan kaluston puhtaus on palveluntuottajalle imagokysymys, Hurme muistuttaa. – Puhtaudella on myös tärkeä merkitys energiankulutuksen näkökulmasta, sillä suuriin ajoneuvoihin voi kertyä likaa satoja, jopa tuhansia kiloja. Automaattipesu on lisäksi huomattavasti käsinpesua nopeampaa, joten koneellinen pesu nostaa merkittävästi kalliin kaluston käyttökapasiteettiastetta. Lyhyet seisokit parantavat kannattavuutta ja huollon sujuvuutta, sillä muun muassa huoltotoimenpiteet on nopeampi tehdä puhtaalle kalustolle.

Nopea ja ympäristöystävällinen

Spinneriteknologian ansiosta esimerkiksi 12 metriä pitkän linja-auton päivittäispesu Spinner Ultiman 12 spinnerin ohjelmalla kestää vain kaksi minuuttia. Tuoreen veden kulutus minimoidaan tehokkaalla vedenkierrätysjärjestelmällä, joka kierrättää jopa 80 prosenttia käytettävästä vedestä.

Suodatustekniikalla varustetun vedenkierrätysjärjestelmän yksittäinen EQ-kierrätysyksikkö pystyy kierrättämään jopa 1250 litraa vettä minuutissa. Suuremman vesimäärän kierrätyksessä voidaan käyttää useita EQ-yksiköitä rinnakkain – esimerkiksi 5000 litraa vettä voidaan kierrättää minuutissa kytkemällä rinnakkain neljä kierrätysmoduulia. Pesuveden kierrättäminen on paitsi ympäristöystävällistä myös edullista, sillä järjestelmä ei käytä puhdistamiseen kemikaaleja tai haitallisia lisäaineita.

Pohjoismaiden johtava raskaan kaluston pesulaitevalmistaja

Tammermatic Groupilla on lähes 50 vuoden kokemus henkilöautojen, raskaan kuljetuskaluston ja junien pesujärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta.

– Olemme toimialallamme ainoa aidosti globaalisti toimiva raskaan kaluston pesujärjestelmiä kehittävä ja myyvä yritys. Toimitamme tuotteitamme yli 70 maahan, jokaiselle mantereelle. Pohjoismaissa olemme henkilöautojen ja raskaan kaluston pesulaitteiden markkinajohtaja. Tuotteidemme laadusta kertoo paljon se, että muun muassa Volvo ja Scania ovat solmineet monivuotisen globaalin yhteistyösopimuksen kanssamme. Muita uusia merkittäviä asiakkuuksia ovat muun muassa Exxon Kanadassa, jossa 400 tonnin dumpperit pestään Tammermaticin toimittamalla kalustolla sekä Hongkongin kaupunki, joka asensi kahdeksan Rainbow Spinner Ultimaa yhteen pesupaikkaan rinnakkain, Tammermatic Groupin toimitusjohtaja Juha Soutolahti kertoo.

 

Lisätietoja: 

Tammermatic Group Oy
www.tammermatic.com

Raskaan kaluston tuotejohtaja Lauri Hurme
p. +358 400 299 162
lauri.hurme@tammermatic.com

Asiakkuusjohtaja Raimo Laurila
p. +358 400 233 433
raimo.laurila@tammermatic.com

Liitetiedostot

Tammermatic Group

Tammermatic Group on maailmanlaajuinen korkean teknologian yritys, joka valmistaa henkilöautojen, raskaan kaluston, linja-autojen, kiskokaluston ja erikoislaitteistojen pesulaiteratkaisuja.
Lisätietoja www.tammermatic.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs