Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Mallivuoden 2017 Mazda6 lanseerataan Euroopassa tulevana syksynä

Mazda

Mallivuoden 2017 Mazda6 lanseerataan Euroopassa tulevana syksynä

Tiedote.
Julkaistu: 10.08.2016 klo 11:00
Julkaisija: Mazda

• Euroopan ensi-illassa Mazdan uusi SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS -järjestelmä, G-Vectoring Control (GVC)

• Uutta dieselteknologiaa ja aktiivisia turvallisuusjärjestelmiä

 

Leverkusen, 10. elokuuta, 2016. Mallivuoden 2017 Mazda6 Sedan ja SportWagon ovat saaneet useita uudistuksia, jotka vahvistavat Mazdalle ominaista ajattelutapaa, jonka mukaan ajonautinnosta ei tarvitse tinkiä käytännöllisyyden ja hienostuneisuuden kustannuksella. Uudistunut mallisto tulee myyntiin Euroopassa tulevana syksynä.

 

Mazda6 on kuulunut ajettavuudeltaan ja dynaamisuudeltaan jo pitkään luokkansa kärkeen. Nyt se nostaa riman entistä korkeammalle, kun Mazda tuo Eurooppaan G-Vectoring Control -järjestelmän (GVC). GVC on ensimmäinen uusi SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS -teknologia, joka tarjoaa moottorin, vaihteiston ja alustan integroitua hallintaa ja syventää Jinba Ittai (hevonen ja ratsastaja ovat yhtä) -tuntumaa auton ja kuljettajan välillä. GVC perustuu mullistavalle innovaatiolle parantaa alustan suorituskykyä moottorin kanssa ja se on maailman ensimmäinen tekniikka, joka säätelee vääntömomenttia ohjausliikkeiden perusteella.

 

Mallivuoden 2017 Mazda6:n voimansiirtovalikoima sisältää kolme SKYACTIV-bensiinimoottoria (145 ja 165 hevosvoiman SKYACTIV-G 2.0 ja 192 hevosvoiman SKYACTIV-G 2.5) ja kaksi dieselmoottoria (150 ja 175 hevosvoiman SKYACTIV-D 2.2), yhdistettynä automaatti- tai käsivalintaiseen vaihteistoon.

 

Yhteispaineruiskutusta hyödyntävä SKYACTIV-D 2.2 -dieselmoottori sisältää kolme uutta järjestelmää, jotka parantavat reaktiivisuutta ja vaimentavat moottorin ääntä. Erittäin tarkka DE Boost Control -tekniikka tehostaa ahtopaineen ohjausta ja terävöittää reaktioita kaasupolkimen painalluksiin. Erityinen äänentasoitusjärjestelmä vaimentaa nakutusta ja äänen taajuusohjain puolestaan säätää moottorin ajoitusta sekä neutraloi paineaallot vaimentaen kolme kriittistä taajuuskaistaa, joilla moottorin osat värisevät äänekkäimmin.

 

Moottorin hiljaisuutta täydentää monipuolinen äänieristys korirakenteissa. Autossa on entistä paremmat ovitiivisteet, pienemmät paneelien välit ja alustaan, tavaratilaan, kattoverhoiluun ja oviin on lisätty uudet äänieristysmateriaalit. Laminoidut etusivuikkunat vaimentavat tuulimelua.

 

Matkustamoon tehdyt uudistukset parantavat Mazdan ainutlaatuista kuljettajakeskeistä ympäristöä. Ohjauspyörässä on uusi muotoilu ja ADD (Active Driving Display) heijastusnäytössä on entistä suurempi tarkkuus ja värigrafiikka, jotka tekevät näytön lukemisesta helppoa eri valaistusolosuhteissa. Lisäksi mittaristossa on uusi 4,6-tuumainen värillinen TFT LCD –monitoiminäyttö. Saatavilla on myös uusi Machine Grey -koriväri.  

 

Loistavien passiivisten turvallisuusominaisuuksien lisäksi mallivuoden 2017 Mazda6:een on saatavilla laaja valikoima kehittyneitä aktiivisia i-ACTIVSENSE -turvajärjestelmiä. Niihin lukeutuu mm. ensimmäisenä Euroopassa uusi liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä TSR (Traffic Sign Recognition), joka tunnistaa ajokielto- ja nopeusrajoitusmerkit ja antaa varoituksen, jos kuljettaja ylittää nopeusrajoituksen. Kehittynyt älykäs kaupunkijarrutustoiminto SCBS (Advanced Smart City Brake Support) korvaa infrapunalaserin etukameralla, joka laajentaa toisten ajoneuvojen tunnistamiseen käytettävää nopeusaluetta.

Liitetiedostot

 

Mazda – Inchcape Motors Finland

Ansatie 6 a c, 01740 Vantaa

roope.lahti@inchcape.fi | www.mazda-press.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs