Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Keskusautohalli Hyundai-jälleenmyyjäksi Raumalla

Hyundai Motor Finland Oy

Keskusautohalli Hyundai-jälleenmyyjäksi Raumalla

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2011 klo 21:05
Julkaisija: Hyundai Motor Finland Oy

Keskusautohalli Oy ja Hyundai Motor Finland Oy ovat tehneet sopimuksen Hyundai henkilö- ja tavara-autojen myynnin ja huollon aloittamisesta Rauman toimipisteessä helmikuun alussa. Toimipisteessä on ennestään Renault ja Volvo edustus.

Meillä on hyviä kokemuksia laadukkaasta Hyundai-mallistosta muissa toimipisteissämme ja nyt voimme Raumallakin tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisemman mallivalikoiman, kertoo Keskusautohallin toimitusjohtaja Heikki Hedman.

Kasvatimme viime vuonna myyntiämme 40,9 prosenttia ja tänä vuonna tulemme esittelemään neljä täysin uutta Hyundai-mallia ix20, Veloster, Genesis Coupe ja i40. Sitoutunut ja osaava jälleenmyyjäverkosto on toimintamme ydintä joten hyvin toimivan yhteistyömme laajentaminen Keskusautohallin kanssa on jälleen yksi askel oikeaan suuntaan myyntimme edelleen kasvattamisessa, toteaa Antti Ruhanen, Hyundai Motor Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Vuonna 1927 perustettu Keskusautohalli Oy edustaa Volvo, Renault, Dacia, Hyundai, Suzuki ja Isuzu henkilö- ja pakettiautoja viidellä eri paikkakunnalla. Toimipisteet sijaitsevat Turussa, Raisiossa, Forssassa, Raumalla ja Salossa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2010 oli noin 64 miljoonaa euroa ja työllistää 155 henkilöä. Vuonna 2010 yhtiö möi uusia Volvo, Renault, Dacia, Hyundai, Isuzu ja Suzuki merkkisiä autoja 1055 kpl ja vaihtoautoja 2090 kpl. Lisätietoa www.keskusautohalli.fi

Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company möi vuonna 2010 yli 3,6 miljoonaa ajoneuvoa 186 maassa noin 5 300 toimipisteen kautta. Lisätietoa www.hyundai.com. Vuonna 2001 perustettu Hyundai Motor Finland Oy on osa Simetron Groupia. Viime vuonna Hyundai saavutti Suomen automarkkinoilla 2 900 henkilöauton rekisteröinnillä 2,6 %:n markkinaosuuden. Lisätietoa www.hyundai.fi.

 

Lehdistön yhteyshenkilö tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, Hyundai Motor Finland Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki, puhelin 050-568 7706, sähköposti jonna.nevalainen(at)hyundai.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs