Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Kai Katavisto Renaultin uusi myynti- ja markkinointijohtaja

Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Kai Katavisto Renaultin uusi myynti- ja markkinointijohtaja

Nimitys.
Julkaistu: 16.09.2011 klo 16:54
Julkaisija: Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Renault/Dacia maahantuonnin, Nordic Automotive Services Oy:n uudeksi  myynti- ja markkinointijohtajaksi 12.9.2011 alkaen on nimitetty Kai Katavisto (47). Hän on työskennellyt autoalalla vuodesta 1987 niin vähittäismyynnissä kuin maahantuonnin tehtävissäkin.

Kai Katavisto tutustui heti tuoreeltaan Frankfurtin autonäyttelyssä Renault ja Dacia uutuuksiin.

Hienoa päästä työskentelemään selkeässä kasvuvaiheessa olevien merkkien kanssa. Renault -konserni panostaa tuotteisiin ja uuteen teknologiaan valtavasti ja tämä antaa meille pohjan ponnistaa eteenpäin. Esimerkiksi täällä ensiesitelty Twingo on pirteä paketti joka saa muotoilullaan hyvälle tuulelle.

Tulemme syksyn markkinoille rytinällä, esimerkiksi uusi Megane -erikoismallisto saa monet hieromaan silmiään", kertoo Kai.

 

Kuvat Risto Immonen.

Nordic Automotive Services Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki. Lehdistön yhteyshenkilö tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, puh: 050-568 7706, sähköposti jonna.nevalainen(at)renault.fi.

Liitetiedostot

Renault- ja Dacia-henkilö- ja -tavara-autojen sekä varaosien maahantuojana Suomessa toimii 1.11.2010 lähtien Nordic Automotive Services Oy. Lisätietoa mallistoista www.renault.fi, www.dacia.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs