Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » GOLDEN CLASSICS CAR SHOW & CAFE AVATTU

GOLDEN CLASSICS CAR SHOW & CAFE

GOLDEN CLASSICS CAR SHOW & CAFE AVATTU

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2012 klo 09:00
Julkaisija: GOLDEN CLASSICS CAR SHOW & CAFE

Car Show ja B-oikeuksin varustettu kahvila

Helsingin Jätkäsaareen Länsiterminaalin viereen L3-Makasiiniin avattu ” Golden ” on paikka johon kaikki ovat tervetulleita, ja jo nyt ajoneuvoharrastajat pääkaupunkiseudulta ovat ottaneet paikan omakseen tavata samanhenkisiä kavereita. B-oikeuksin varustettu Vintagekahvila ajoneuvonäyttelyineen tarjoaa mielenkiintoisen ja viihtyisän paikan viettää leppoisasti aikaa.

Cafe

B-oikeuksin varustetussa nostalgiahenkisessä kahvilassa voit nauttia kahvin ja virvokkeiden lisäksi pikkusuolaista ja leivonnaisia. Merihenkinen terassi on auki iltaan asti ja sisätiloissa voit katsoa 60 tuumaiselta screeniltä esim. Formulalähetykset suorana. Pelaa aitoa flipperia tai muita vanhoja mekaanisia pelejä. Vuokraamme paikkaa yksityistilaisuuksiin yrityksille ja yhdistyksille. Järjestä ikimuistoiset juhlat 60-luvun hengessä. Käytössä on tarvittaessa 600 m2 juhlatilaa.

Car Show

Golden Classics Car Showssa on esillä useita erikoisia ajoneuvoja eri vuosikymmeniltä. Näyttelyyn olemme keränneet hienoimpia eri aikojen ajoneuvoja – alkuperäiskuntoisia klassikoita,muskeliautoja,hot rodeja, jne. Lisäksi näyttelytila on somistettu ajoneuvoharrastukseen liittyvillä esineillä, kuten bensapumpupuilla,peltikylteillä, valomainoksilla,ym. aidolla Vintage-rekvisiitalla. Näyttelyssä näyttelyajoneuvot vaihtuvat pari kertaa vuodessa – joten uutta nähtävää riittää säännöllisin väliajoin.

Erikoisuudet

Näyttelyssä on esillä useita erikoisuuksia mm. seuraavia:

Standart Leamington 1924 Two Seater – ainoa yksilö maailmassa eli todellinen harvinaisuus.

Lincoln Continental 1956 – oli aikoinaan kallein amerikkalainen auto, hinnalla sai 3 Cadillaccia.

T-Hot perustuu vuoden 1923 T-Fordiin , joka on Hot Rodattu ja ulkonäkö on ” Härski”

Aukioloajat ja yhteystiedot

Kahvila ja näyttely avoinna joka päivä 9-21- näyttelyn pääsymaksu 5,- (sis. kahvin )– Vintagekahvilaan ja myymälään vapaa pääsy.Katso lisää www.goldenclassics.fi tai Facebookissa Golden Classics Car Show & Cafe.

Käyntiosoite Tyynenmerenkatu 6 00220 Helsinki p. 0400-933168

Lisätiedot:
 
Jari Öystilä
Toimitusjohtaja
0400-611999
jari.oystila@goldenclassics.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs