Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Ensimmäinen suomalainen autokoulujen ajosimulaattori julkistetaan SuomiAreenalla – ensiajajana liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner

Suomen Autokoululiitto ry

Ensimmäinen suomalainen autokoulujen ajosimulaattori julkistetaan SuomiAreenalla – ensiajajana liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner

Tiedote.
Julkaistu: 12.07.2016 klo 13:11
Julkaisija: Suomen Autokoululiitto ry

Suomalaisen CSE Simulation Oy:n kehittämä DRIVE! –ajosimulaattori esitellään SuomiAreenalla 13.-15.7. Porissa.

SuomiAreenan yhtenä teemana on digitaalisuus, jonka edelläkävijänä CSE Simulation Suomessa tunnetaan. ”Tuomme SuomiAreenaan juuri valmistuneen ajosimulaattorimme, joka on juuri saanut Trafin hyväksynnän pimeänajoharjoitukseen. Ajosimulaattori on kehitetty yhteistyössä Suomen Autokoululiiton kanssa. Pitkä tie on kuljettu tähän hetkeen, jolloin ensimmäiset suomalaiset ajosimulaattorit ovat valmiina käyttöön autokouluissa”, kertoo CSE Simulation Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Nurkkala.

”Ajosimulaattorin kehitys käynnistyi 2010 Oulun Yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun projektina, jossa kehittynyt osaaminen ja innovaatiot on nyt kaupallistettu DRIVE! –ajosimulaattorin kautta. Ajosimulaattorin tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Ajosimulaattoreita on tilattu ennakkoon yli 20 kappaletta. Myös virtuaalilasit tulevat olemaan osa ajosimulaattorissa annettavaa opetusta jo lähitulevaisuudessa.”

DRIVE! –ajosimulaattori on ensisijaisesti autokouluihin kehitetty tuote, jonka kansainvälinen myynti käynnistyy ensi vuonna. Simulaattoreita rakennetaan Kajaanissa, ja niissä hyödynnetään peliteknologiaa ja pelillisyyttä ajoharjoittelun vaikuttavuuden kasvattamiseksi. DRIVE! –ajosimulaattori tarjoaa kustannustehokkaan vaihtoehdon autokouluille sekä tuo suomalaiset ajomaisemat ja ajoneuvon tärinää simuloivat efektit osaksi ajoharjoittelua.

CSE Simulationin toinen tuote on Athene Exergaming. Se on kuntosaleille, kuntoutukseen sekä huippu-urheilijoille kehitetty tuote, jossa yhdistyvät kuntosalilaitteet, virtuaaliympäristöt ja pelit tarjoten ainutlaatuisia harjoittelukokemuksia käyttäjille.

CSE Simulation on nimetty yhdeksi Suomen lupaavimmaksi startup-yritykseksi. Jyväskylässä 22.-23.10.2015 pidetyssä Kasvu Open -finaalissa Nordea palkitsi CSE Simulationin 20 lupaavimman kasvuyrityksen joukossa Nordea Growth -palkinnolla.

DRIVE! -ajosimulaattori on testattavissa SuomiAreenalla 14.-15.7. paikassa Kansalaistori 22.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Veli-Matti Nurkkala
CSE Simulation Oy
veli-matti@csesimulation.fi
044 383 0247
www.ajosimulaattori.fi
www.cse-entertainment.com

Puheenjohtaja Jarmo Jokilampi
Suomen Autokoululiitto ry
040 063 6397
jarmo.jokilampi@autokoululiitto.fi
www.autokoululiitto.fi

Toimitusjohtaja Ari Heinilä
Suomen Autokoululiitto ry
0400 815 505
ari.heinila@autokoululiitto.fi
www.autokoululiitto.fi

-----

Suomen Autokoululiitto ry | Finlands Bilskoleförbund rf | Finnish Driving Schools Association

Ratamestarinkatu 11,  00520  Helsinki | Puh. (09) 4542 300  |  Fax. (09) 4542 3040  |   www.autokoululiitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs