Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » EM-rallicross: Renault Clio ja Jussi-Petteri Leppihalme voittoon

Nordic Automotive Services Oy/ Renault

EM-rallicross: Renault Clio ja Jussi-Petteri Leppihalme voittoon

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2012 klo 10:21
Julkaisija: Nordic Automotive Services Oy/ Renault

Set Promotionilla täydellinen aloitus rallicrossin EM-sarjassa:  Leppihalme paalupaikalta voittoon, Bakkerud toinen

Set Promotion avasi rallicrossin EM-kauden väkevästi. Pääsiäisenä Englannissa Lydden Hillin radalla ajetussa kilpailussa suomalaistalli näytti parasta osaamistaan Super1600-luokassa, kun tallin kuskeista Jussi-Petteri Leppihalme voitti ja hallitseva mestari Andreas Bakkerud (NOR) oli toinen. Tiimin kolmas kuski Timur Shigaboutdinov (RUS) oli 11.

Leppihalme oli Renault Cliollaan alkuerien nopein, ja pääsi starttaamaan A-finaalin paalupaikalta. Bakkerud peesasi Renault Twingollaan kakkosruutuun. Shigaboutdinov (Renault Clio) selvisi B-finaaliin. Maanantain alkuerät ja finaalit ajettiin sateessa.

- Eihän tämä paljon paremmin olisi voinut mennä. Ihan uskomaton viikonloppu tietenkin, kun kausi alkaa tällä tavalla. Tavoitteena oli saada ainakin kaksi autoa kärkiporukoihin, ja nyt tuli sitten kaksoisvoitto. Loistava ajo kaikilta meidän kuskeilta. Täytyy kuitenkin muistaa, että tämä oli vasta kauden ensimmäinen kilpailu.

Otetaan nyt ihan maltillisesti vielä, tallipäällikkö Jussi Pinomäki sanoi.

Leppihalmeelle voitto oli EM-uran ensimmäinen. Parkanolainen vakiinnutti jo viime kaudella paikkansa lajin huipulla, ja nyt hän ylsi ykköseksi. Myös paalupaikka oli parkanolaiselle uran ensimmäinen.

- Fiilis on aivan uskomaton. Ei tässä tahdo tätä oikein vielä todeksi uskoa. Nyt tuli kahdet paineet purettua, kun tuli ensimmäinen paalu ja ensimmäinen voitto. Lähdössä vähän jäin, mutta pääsin takaisin keulille. Ei siinä oikein kukaan päässyt hätyyttelemään, ja pystyin ajamaan rauhassa omaa ajoa. Sunnuntain treenit olivat vähän nihkeät, mutta maanantaina homma toimi. Sadekelissä auto ja renkaat toimivat loistavasti, Leppihalme iloitsi.

Supercars-luokan voittoon ajoi jenkkitähti Tanner Foust (Ford Fiesta).

Rallicrossin EM-kausi jatkuu huhtikuun lopussa Ranskassa.

 

Super1600, Lydden Hill, 9.4.2012:

1. Jussi-Petteri Leppihalme, Fin, Renault Clio, 2. Andreas Bakkerud, Nor, Renault Twingo, 3. Krzystof Skorupski, Pol, VW Polo, 4. Ulrik Linnemann, Den, Peugeot 207, 5. Jaroslav Vancik, Cze, Skoda Fabia, 6. Vadim Makarov, Rus, Skoda Fabia, 7. David Johansson, Swe, Citroen DS3, 8. Rene Munnich, Ger, Skoda Fabia, 11. Timur Shigaboutdinov, Rus, Renault Clio


Kuvassa Jussi-Petteri Leppihalme vasemmalla ja Andreas Bakkerud oikealla.

 

Set Promotionin psta Miiro Koivula / Livemedia Finland Oy, miiro.koivula(at)livemedia.fi, gsm +358400539100, www.setpromotion.com

 

 

Liitetiedostot


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs