Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Can & Balls Brasilian maailmanfinaaliin – Red Bull Racing Can

Red Bull

Can & Balls Brasilian maailmanfinaaliin – Red Bull Racing Can

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2012 klo 15:49
Julkaisija: Red Bull

Jyväskylän Club Escapessa ajettiin lauantaina 13.10.2012 Red Bull Racing Canin Suomen finaali. Red Bull Racing Can on maailmanlaajuinen tapahtumasarja opiskelijoille. Vaasan, Jyväskylän, Tampereen, Turun ja Espoon karsintojen voittajat, sekä villin kortin ansainnut talli ajoivat kilpaa panoksenaan paikka Sao Paulon maailmanfinaalissa. Jyväskylässä nähtiin viimeistä yksityiskohtaa myöten näyttävästi rakennettuja auton koreja. Espoolainen Can & Balls -talli voitti tasaisen finaalitapahtuman viiden pisteen erolla yhteispistein 84. Suomen finaalin voittajatiimi kohtaa muun maailman parhaat Brasilian Sao Paulossa järjestettävässä maailmanfinaalissa marraskuussa.

Opiskelijoille suunnattu Red Bull Racing Can on tapahtuma, jossa tallit kilpailevat toisiaan vastaan radalla ja sen ulkopuolella. Tallit suunnittelevat ja rakentavat mahdollisimman näyttävän ja nopean auton korin Red Bull -tölkeistä, joka asennetaan radio-ohjattavan auton rungon päälle kilpailupäivänä. Kolmihenkinen tuomaristo arvioi ja antaa pisteitä auton luovuudesta, designista ja kokoamistaidoista. Voittaja on eniten kokonaispisteitä auton tyylistä ja nopeudesta radalla saanut talli.


Red Bull Racing Can Suomen finaaliin otettiin mukaan karsintojen parhaat tallit Vaasasta, Jyväskylästä, Tampereelta, Turusta ja Espoosta sekä yksi talli villillä kortilla. Kolmihenkinen tuomaristo oli Jyväskylässä todella vaikean tehtävä edessä yrittäessään pisteyttää tallien näyttäviä luomuksia paremmuusjärjestykseen. ”Kaikista autoista näkyi semmoinen positiivinen tekemisen meininki, ja oli yllättävää kuinka yksityiskohtaisesti kaikki autot oli rakennettu. On vaikea ymmärtää miten osallistujat ovat pystyneet saamaan noin hienoja ja pieniä detaljeja autoihin.”, sanoi yllättynyt kolmihenkinen tuomaristo.

Radalle lähdettiin 29 luovuuspistettä tuomaristolta ansainneiden Can & Balls ja Hanhinäärit -tallien johdossa. Itse kilpailussa nähtiin tarkkoja ajolinjoja ja hienoja ohituksia. Finaalilähdön voittoon ajoi vaasalainen Team Herpes, joka oli saanut tuomaristolta 19 pistettä auton luovuudesta. Se ei kuitenkaan riittänyt Can & Balls –tallia vastaan, joka finaalilähdön toisella sijalla lunasti paikan maailmanfinaalissa 84 yhteispisteellä. ”Nyt on aivan uskomaton fiilis! Viime vuoden karvas finaalitappio kuitattiin parhaalla mahdollisella tavalla. Mahtavaa että päästään osallistumaan Brasilian maailmanfinaaliin ja voitto mielessä lähdemme sinne kisaamaan”, fiilistelivät Suomen finaalin onnelliset voittajat Erkka Laukkarinen ja Reetu Sallinen.
 

www.redbull.fi/racingcan

Lisätietoja:
Miro Rousku
mob. 050-3678054
miro.rousku@helsinki.fi

 

Liitetiedostot

Red Bull Media House
Red Bull Media House on globaali mediayritys, joka luo kiehtovaa urheilu-, kulttuuri- ja lifestyle-mediasisältöä ja jakaa sitä eri ympäristöissä. Red Bull Media Housen mediasisältö on optimoitu kaikkeen mediaan aina täysimittaisista elokuvista, televisio-ohjelmista, printeistä digitaaliseen sisältöön ja peleihin. Lisätietoja löydät sivulta www.redbullmediahouse.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs