Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Boschin Esitronic-korjaamo-ohjelmistosta on julkaistu uusi versio yksinkertaistetulla käyttöliittymällä - Diagnostiikan tulokset vain muutaman klikkauksen päässä

Robert Bosch Oy

Boschin Esitronic-korjaamo-ohjelmistosta on julkaistu uusi versio yksinkertaistetulla käyttöliittymällä - Diagnostiikan tulokset vain muutaman klikkauksen päässä

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2012 klo 11:00
Julkaisija: Robert Bosch Oy

  • Esitronic 2.0 yksinkertaistetulla, selkeästi jäsennellyllä käyttöliittymällä
  • Vaihto erityyppisten informaatioiden välillä pelkällä hiiren napautuksella
  • Standardisoitu Esitronic-käyttöliittymä kevyelle ja raskaalle kalustolle

Bosch on tehnyt useita muutoksia maailman johtavaan Esitronic-korjaamo-ohjelmistoon, jonka käyttö on nyt entistä yksinkertaisempaa. Uuden Esitronic 2.0 -käyttöliittymän avulla käyttäjä löytää tarvitsemansa tiedon vähemmillä klikkauksilla. Ajoneuvon valinnan jälkeen käyttäjällä on välitön pääsy ajoneuvotietoihin, diagnoosiin, vian etsintään, huoltoon, kytkentäkaavioihin ja varusteisiin.    

Diagnoosin järjestelmänäkymä antaa selkeän yleiskatsauksen ajoneuvon elektronisista järjestelmistä ja tallentuneista vikakoodeista. Pikavalintojen ansiosta käyttäjä voi siirtyä nopeasti Boschin korjaamo-ohjelmiston eri toimintojen välillä, esimerkiksi ohjainlaitediagnoosista vianetsintäohjeisiin ja takaisin. Henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen Esitronic-ohjelmistoja käytetään samalla standardoidulla käyttöliittymällä. Esitronic 2.0 -ohjelmistoa voi päivittää DVD-päivitysten lisäksi internetin välityksellä, joten korjaamolla on jatkuvasti käytettävissään ajantasaisin informaatio.

Nopeampi diagnosointi ja vianmääritys

Esitronic 2.0 helpottaa KTS-diagnoositestilaitteen käyttöä erityisesti huoltojen yhteydessä, jolloin kustannustehokkuus on erityisen tärkeää. Myös diagnostiikan ammattilaiset hyötyvät uudesta Esitronic-ohjelmistosta. Kattava vianetsintä ja sähköisten järjestelmien vianetsintä on entistäkin selkeämpää ja nopeampaa. Käyttäjä voi nyt siirtyä suoraan vikakoodien näytöstä komponentin testaukseen, kytkentäkaavioihin ja muihin ohjeisiin. Näin käytössä on helposti kaikki olennaiset tiedot vianetsinnän ja korjauksen suorittamiseksi. Vain yhdellä klikkauksella mekaanikko voi siirtyä edestakaisin eri informaationäyttöjen välillä. Varusteita ja varaosia haettaessa ajoneuvon tiedot siirtyvät automaattisesti varaosaluetteloon, joka toimii saman käyttöliittymän alla.

Maailman johtava korjaamo-ohjelmisto — Bosch Esitronic

Noin 75 000 korjaamoa yli sadassa maassa käyttää Esitronic-ohjelmistoa, joka on saatavana 24 eri kielellä. Saksassa noin kaksi kolmasosaa autokorjaamojen mekaanikoista käyttää Boschin Esitronic-ohjelmistoa. Vuosittain ohjelmistoon tulee noin 1 400 uutta järjestelmää sekä lukuisia päivityksiä nykyisiin järjestelmiin.

 

Lisätietoja: toimialajohtaja Marko Paananen, Robert Bosch Oy, p. 050 544 6149.


Ystävällisin terveisin
Niina Haasola

Robert Bosch Oy
Communications Manager (RBSN/COM-FI)
Äyritie 8 E
FI-01510 Vantaa
FINLAND
www.bosch.fi

Tel. +358 10 480 8225
Fax +358 10 480 8233
Niina.Haasola@fi.bosch.com

 

Automotive Aftermarket ‑toimiala (AA) tarjoaa jälkimarkkinoille ja korjaamoille eri puolilla maailmaa täydellisen diagnostiikka- ja korjaamotyökaluvalikoiman sekä runsaan varaosavalikoiman – uusista ja vaihto-osista korjausratkaisuihin – sekä henkilöautoihin että hyötyajoneuvoihin. Osaston tuotevalikoimaan kuuluu Boschin alkuperäisosina valmistettuja tuotteita sekä osaston kehittämiä ja valmistamia jälkimarkkinatuotteita ja ‑palveluja. Osastolla on 10 000 työntekijää 140 eri maassa sekä maailmanlaajuinen logistiikkaverkosto varmistamassa, että noin 450 000 erilaista varaosaa päätyvät asiakkaille nopeasti ja ajoissa. Diagnostiikkaliiketoiminnassa AA tarjoaa testaus- ja korjaamotekniikkaa, diagnostiikkaohjelmistoja, huoltokoulutusta sekä tietopalveluja. Lisäksi osasto vastaa Bosch Car Service ‑korjaamojen franchising-liiketoiminnasta. Bosch Car Service on maailman suurin itsenäinen korjaamoketju, johon kuuluu noin 15 000 franchising-yrittäjää. Lisäksi AA:n vastuualueeseen kuuluu yli 500 AutoCrew-yhteistyökumppania.

Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan konsernin vuoden 2011 liikevaihto oli 51,5 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli yli 300 000 työntekijää. Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen runsaat 350 tytäryhtiötä yli 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin jatkuvan kasvun perusta. Bosch käytti vuonna 2011 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan yli neljä miljardia euroa ja teki maailmanlaajuisesti yli 4 100 patenttihakemusta. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

Lisätietoja: www.bosch.fi ja www.bosch-press.com

Kuvateksti

Maailman johtava korjaamo-ohjelmisto — Bosch Esitronic

Noin 75 000 korjaamoa yli sadassa maassa käyttää Esitronic-ohjelmistoa, joka on saatavana 24 eri kielellä. Ohjelmisto sisältää diagnoosiohjelmistoja, vianetsintäohjeita, ohjearvoja sekä -aikoja, kytkentäkaavioita, huoltokaavioita ja teknisiä tiedotteita.

Kuvateksti

Diagnostiikan tulokset vain muutaman klikkauksen päässä

Bosch on tehnyt useita muutoksia maailman johtavaan Esitronic-korjaamo-ohjelmistoon, joten sen käyttö on yksinkertaisempaa ja antaa sille selkeämmän rakenteen.

Uuden Esitronic 2.0 käyttöliittymän avulla käyttäjä löytää tarvitsemansa tiedon vähemmillä hiiren klikkauksilla.

Liitetiedostot


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs