Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Bosch on nimetty maailman arvostetuimmaksi autoalan tavarantoimittajaksi – Fortune-lehti on nimennyt Boschin kaikkein arvostetuimmaksi moottoriajo-neuvojen osia toimittavaksi yritykseksi

Robert Bosch Oy

Bosch on nimetty maailman arvostetuimmaksi autoalan tavarantoimittajaksi – Fortune-lehti on nimennyt Boschin kaikkein arvostetuimmaksi moottoriajo-neuvojen osia toimittavaksi yritykseksi

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2012 klo 14:00
Julkaisija: Robert Bosch Oy

  • Bosch sijoittui ensimmäiseksi maailman kaikista moottoriajoneuvojen osia toimittavista yrityksistä
  • Yrityksen eritysansioina mainittiin innovatiivisuus, ihmisten johtaminen, johtamisen laatu, tuotteiden ja palveluiden laatu sekä kilpailukyky kansainvälisellä tasolla
  • Yrityksen sijoitus kaikkien yritysten joukossa oli Saksassa viides, Intiassa 11. ja Euroopassa 14.

Yhdysvaltalainen talouslehti Fortune on nimennyt Boschin "kaikkein arvostetuimmaksi" moottoriajoneuvojen osien toimittajaksi. Boschin ensimmäinen sija perustuu vastauksiin, jotka saatiin 3855 yritysjohtajalta, päällikkötason edustajalta ja analyytikolta 698 eri yrityksestä. Yritykset toimivat 58 toimialalla 32 maassa. Boschin tärkeimpiin ansioihin kuuluvat innovatiivisuus, ihmisten johtaminen, johtamisen laatu, tuotteiden/palveluiden laatu sekä kansainvälinen kilpailukyky.

Moottoriajoneuvojen osien parhaan toimittajan lisäksi Bosch arvostettiin kaikkien yritysten joukossa sijalle viisi Saksassa, sijalle 11 Intiassa ja sijalle 14 Eurooppalaisten yritysten luokassa.

– Fortunelta saatu sijoitus on suurenmoinen kunnia yrityksellemme, liikekumppaneillemme, asiakkaillemme ja alihankkijoillemme, sanoi Robert Bosch GmbH:n johtokunnan puheenjohtaja Franz Fehrenbach.

–Bosch jatkaa entiseen tapaan erinomaisen palvelun, korkealaatuisten tuotteiden ja alan johtavien kehitysratkaisujen tuottamista. Saamamme kunnianosoitus kertoo liikekumppaneittemme sitoutumisesta toimialaamme ja työhömme.

Fortunen "Maailman arvostetuimmat yritykset" -tutkimus on toteutettu vuodesta 1997 asti ja se on yksi maailman arvostetuimmista yritysten mainetta mittaavista luokituksista.

 

Lisätietoja: http://money.cnn.com/magazines/fortune/most-admired/ ja toimialajohtaja Marko Paananen, p. 050 544 6149.

 

Automotive Aftermarket ‑toimiala (AA) tarjoaa jälkimarkkinoille ja korjaamoille eri puolilla maailmaa täydellisen diagnostiikka- ja korjaamotyökaluvalikoiman sekä runsaan varaosavalikoiman – uusista ja vaihto-osista korjausratkaisuihin – sekä henkilöautoihin että hyötyajoneuvoihin. Osaston tuotevalikoimaan kuuluu Boschin alkuperäisosina valmistettuja tuotteita sekä osaston kehittämiä ja valmistamia jälkimarkkinatuotteita ja ‑palveluja. Osastolla on 10 000 työntekijää 140 eri maassa sekä maailmanlaajuinen logistiikkaverkosto varmistamassa, että noin 450 000 erilaista varaosaa päätyvät asiakkaille nopeasti ja ajoissa. Diagnostiikkaliiketoiminnassa AA tarjoaa testaus- ja korjaamotekniikkaa, diagnostiikkaohjelmistoja, huoltokoulutusta sekä tietopalveluja. Lisäksi osasto vastaa Bosch Car Service ‑korjaamojen franchising-liiketoiminnasta. Bosch Car Service on maailman suurin itsenäinen korjaamoketju, johon kuuluu noin 15 000 franchising-yrittäjää. Lisäksi AA:n vastuualueeseen kuuluu yli 500 AutoCrew-yhteistyökumppania.

Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan konsernin vuoden 2011 liikevaihto oli 51,5 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli yli 300 000 työntekijää. Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen runsaat 350 tytäryhtiötä yli 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin jatkuvan kasvun perusta. Bosch käytti vuonna 2011 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan yli neljä miljardia euroa ja teki maailmanlaajuisesti yli 4 100 patenttihakemusta. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

Lisätietoja: www.bosch.fi ja www.bosch-press.com


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs