Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Autot ja moottoripyörät » Arvostusta monille Bosch-tuotteille – Bosch-tuotemerkki on autoilijoiden suosiossa

Robert Bosch Oy

Arvostusta monille Bosch-tuotteille – Bosch-tuotemerkki on autoilijoiden suosiossa

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2012 klo 14:00
Julkaisija: Robert Bosch Oy

  • Auto Bild -lehden lukijoiden valinta: Ensimmäinen sija kuudella tuotealueella
  • Auto, Motor und Sport -lehti: Paras brändi 2012 seitsemässä luokassa
  • Boschin tuotemerkki-imago on ollut erittäin arvostettu useiden vuosien ajan

Autoalan lehdet Auto Bild ja Auto, Motor und Sport kysyvät kerran vuodessa lukijoiltaan, minkä merkkisiin tarvikkeisiin, varaosiin ja huoltopalveluihin he autonsa kohdalla luottavat. Auto Bildin otsikko kuului "Kaikkien luokkien parhaat merkit", ja tarinan sankari oli tänä vuonna Bosch. Myös Auto, Motor und Sport -lehden toimitus nimesi Boschin "Saksan merkkikuninkaaksi" lukijoiden "Best Brand 2012" -valinnan ansiosta. Tuote- ja huoltopalveluluokissa lukijoilta kysyttiin heidän valintojaan aina akuista ja lastenistuimista suodattimin, autokauppoihin ja huoltokorjaamokonsepteihin asti.

Boschin akuille kaksoisvoitto

Auto Bildin lukijat tekivät valintansa 23 alueella. Bosch-tuotemerkki nousi ensimmäiselle sijalle kaikilla kuudella alueella, joilla Bosch-tuotteita oli mukana. Äänestyksen perusteella parhaat akut, lamput, tuulilasinpyyhkijät, huoltokorjaamoketjut ja sytytystulpat tulevat Boschilta. Autonakkujen kohdalla Bosch sai jopa kaksoisvoiton, sillä sekä sen laatu että hinta-palvelu-suhde olivat luokkansa parhaita.

Boschin tuulilasinpyyhkijöille ainutlaatuinen arvosana

Auto, Motor und Sport -lehti kysyi lukijoiden mielipidettä kaikkiaan 28 tuoteryhmästä. Bosch nousi ensimmäiselle sijalle kaikkiaan seitsemässä ryhmässä: akut, lamput, suodattimet, tuulilasinpyyhkijät, huoltokorjaamoketjut, työkalut ja sytytystulpat. Tuoteryhmässä jarrut/jarrupalat Boschin sijoitus oli toinen. Lisäksi Boschin tuulilasinpyyhkijöiden saama 92 % kannatus oli autolehden toimituksen mukaan "unelmatulos, joka jättää kaikki kilpailevat merkit selvästi taakseen". Tässä luokassa Bosch on lisännyt etumatkaansa vielä kaksi prosenttia viimevuotiseen tulokseen verrattuna. Myös aiempina vuosina lukijat ovat jatkuvasti arvioineet Boschin tuotemerkki-imagon erittäin hyväksi. "Tunnetut tuotteet pysyvät", kuului Auto, Motor und Sportin kommentti.


Lisätietoja: toimialajohtaja Marko Paananen, p. 050 544 6149.

 

Automotive Aftermarket ‑toimiala (AA) tarjoaa jälkimarkkinoille ja korjaamoille eri puolilla maailmaa täydellisen diagnostiikka- ja korjaamotyökaluvalikoiman sekä runsaan varaosavalikoiman – uusista ja vaihto-osista korjausratkaisuihin – sekä henkilöautoihin että hyötyajoneuvoihin. Osaston tuotevalikoimaan kuuluu Boschin alkuperäisosina valmistettuja tuotteita sekä osaston kehittämiä ja valmistamia jälkimarkkinatuotteita ja ‑palveluja. Osastolla on 10 000 työntekijää 140 eri maassa sekä maailmanlaajuinen logistiikkaverkosto varmistamassa, että noin 450 000 erilaista varaosaa päätyvät asiakkaille nopeasti ja ajoissa. Diagnostiikkaliiketoiminnassa AA tarjoaa testaus- ja korjaamotekniikkaa, diagnostiikkaohjelmistoja, huoltokoulutusta sekä tietopalveluja. Lisäksi osasto vastaa Bosch Car Service ‑korjaamojen franchising-liiketoiminnasta. Bosch Car Service on maailman suurin itsenäinen korjaamoketju, johon kuuluu noin 15 000 franchising-yrittäjää. Lisäksi AA:n vastuualueeseen kuuluu yli 500 AutoCrew-yhteistyökumppania.

Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan konsernin vuoden 2011 liikevaihto oli 51,5 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli yli 300 000 työntekijää. Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen runsaat 350 tytäryhtiötä yli 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin jatkuvan kasvun perusta. Bosch käytti vuonna 2011 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan yli neljä miljardia euroa ja teki maailmanlaajuisesti yli 4 100 patenttihakemusta. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

 

Lisätietoja: www.bosch.fi ja www.bosch-press.com


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs