Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Yrittäjänaiset tukee Orlandoa Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Suomen Yrittäjänaiset

Yrittäjänaiset tukee Orlandoa Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2016 klo 10:26
Julkaisija: Suomen Yrittäjänaiset

 

Suomen Yrittäjänaiset tukee Carita Orlandoa Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Orlando on kokenut vaikuttaja ja yrittäjä, joka toimii taloushallinnon kouluttajana ja yrityskonsulttina.

Vantaalaisen Orlandon kärkitavoitteita ovat poukkoilematon ja pitkäjänteinen veropolitiikka, työllistämisen riskin alentaminen ja turhan sääntelyn purkaminen. Lisäksi hän ajaa päämäärätietoisesti sitä, että pienyritykset noteerataan tulevassa sote-uudistuksessa.
– On tärkeätä, että julkisissa hankinnoissa noteerataan jatkossa myös pienyritykset.  Naiset luotsaavat usein pieniä terveys- ja sosiaalialan yrityksiä ja tarjoavat laadukkaita palveluja.
– Siksi on tärkeätä, että valinnan vapaus toteutetaan esimerkiksi palveluseteleillä, jotta kansalaiset saavat mahdollisimman tasokkaita palveluja ja pienyritykset tulevat mukaan kilpailuun, Orlando painottaa.

Carita Orlando on vaikuttanut aktiivisesti yrittäjäjärjestöjen johtopaikoilla ja toiminut muun muassa Vantaan Yrittäjänaisten puheenjohtajana. Juuri nyt hän toimii Vantaan kaupunginvaltuutettuna ja Suomen Yrittäjien hallituksessa. Lisäksi hän on Pääkaupunkiseudun Yrittäjien ja Vantaan Yrittäjien puheenjohtaja.

Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Seija Estlanderin ja toimitusjohtaja Marju Silanderin mukaan yrittäjäjärjestöjen johtopaikoille on saatava lisää naisia. Näin siksi, että puolet kansalaisista on naisia, mutta yrittäjistä ja yritysjohdosta naisia on vain noin kolmannes.

Suomen Yrittäjänaiset on valtakunnallinen etujärjestö, jonka kärkitavoitteita ovat vanhemmuudenkulujen tasaaminen, yrittämistä kannustavan veropolitiikan edistäminen ja yrittäjän sosiaaliturvan parantaminen.

 

Lisätiedot:

Carita Orlando, yrittäjä, p. 040 544 5519
www.orlando.fi

Seija Estlander, Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja, p. 050 302 8460
Marju Silander, Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtaja, p. 050 409 2561
www.yrittajanaiset.fi

Suomen Yrittäjänaiset on valtakunnallinen etujärjestö, joka edustaa mikro- ja pk-yrittäjiä, vaikuttaa yritysten toimintaympäristöön, tuo esille erityisesti yrittäjänaisten kokemuksia yrittäjyyden arjesta ja kannustaa naisia menestyvään yrittäjyyteen. Olemme vuonna 1947 perustettu itsenäinen järjestö, johon kuuluu noin 70 paikallisyhdistystä ja lähes 6 200 jäsentä. Vuoden yrittäjänainen palkinto on myönnetty vuodesta 1990 asti.

 Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs