Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Varsinais-Suomen Yrittäjien Yrittäjyyden uudistaja -palkinto osuuskunta Dropille

Turun ammattikorkeakoulu

Varsinais-Suomen Yrittäjien Yrittäjyyden uudistaja -palkinto osuuskunta Dropille

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2016 klo 13:00
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsi Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden osuuskunta Dropin 1000 euron arvoisella Yrittäjyyden uudistaja -palkinnolla. Dropin ensimmäinen toimintavuosi ansaitsee palkintoraadin mukaan tunnustuksen kehittävästä otteesta ja yrittäjämäisestä asenteesta.

 

Varsinais-Suomen Yrittäjien luovuttama Turun ammattikorkeakoulun Yrittäjyyden uudistaja -palkinto jaettiin Turun ammattikorkeakoulun avajaisissa torstaina 8. syyskuuta. Laatuaan ensimmäinen palkinto on suuruudeltaan 1000 euroa.

 

Syksyllä 2015 perustettu osuuskunta Droppi toimii Turun AMK:n BisnesAkatemian alaisuudessa ja on toinen sen ensimmäisistä osuuskunnista. Droppiin kuuluu 12 tiimiyrittäjää, jotka opiskelevat liiketaloutta.

 

- Turun ammattikorkeakoulussa yrittäjyys ja yrittäjämäinen asenne on otettu vahvasti mukaan opetukseen. Osuuskunta Droppi on hieno esimerkki siitä, miten tämän työ tuottaa tulosta. Varsinais-Suomen Yrittäjät haluaa olla vuosittaisella palkinnolla kannustamassa työn jatkumiseen. Turun ammattikorkeakoulu on Varsinais-Suomen Yrittäjien merkittävä kumppani, toimitusjohtaja Hanna Munter kertoo.

 

Yrittäjyyden uudistaja -palkinnon saajan tulee olla Turun ammattikorkeakoulun henkilökuntaan kuuluva henkilö, opiskelija tai ryhmä. Tavoitteena on jakaa palkinto vuosittain.

Palkintoraatiin kuuluivat Hanna Munterin lisäksi yrittäjyyskasvatusverkosto YES Varsinais-Suomen aluepäällikkö Johanna Vainio, Turun AMK:n rehtori Vesa Taatila ja koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jaana Kallio-Gerlander.

 

Palkintoraati nosti esiin erityisesti Dropin järjestämät ja kehittämät tammikuussa 2016 pidetyt RekryIT-messut, jotka yhdistivät ICT-alan osaajia ja yrityksiä. Paikalla oli 22 näytteilleasettajaa ja kävijöitä ennakkoilmoittautui 300. Messut järjestetään positiivisen palautteen innoittaminen uudelleen syksyllä 2016.

 

- Droppi on alusta asti kehittänyt omaa toimintaansa innolla ja oman brändin luominen on sen toiminnassa vahvasti mukana. Droppi on ottanut tarmokkaan asenteen niin osuuskunnan oman kuin BisnesAkatemiankin toiminnan kehittämiseksi, Johanna Vainio perustelee.

 

Lisätiedot:

 

Hanna Munter, toimitusjohtaja, V-S Yrittäjät
p. 044 296 9071
hanna.munter@yrittajat.fi

 

Johanna Vainio, aluepäällikkö, YES Varsinais-Suomi
p. 050 358 8409
johanna.vainio@yrittajat.fi

 

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs