Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Syksyn 2016 seminaarit innovaatioiden äärellä

PPCT Finland Oy

Syksyn 2016 seminaarit innovaatioiden äärellä

Kutsu.
Julkaistu: 29.08.2016 klo 12:49
Julkaisija: PPCT Finland Oy

 

PPCT Finland Oy:n suuntaviivaksi on muodostunut vuosien saatossa kokonaisvaltaisen palvelun eteenpäin vievä kehittäminen asiakasyritysten liiketoiminnan tueksi. PPCT ei kuule vaan se kuuntelee asiakkaitaan ja pyrkii tunnistamaan innovaatioiden mahdollisuudet arkisista oivalluksista. Organisaation toimintakulttuuria ja totuttuja tapoja on uskallettava muuttaa, jotta haasteiden voittaminen olisi mahdollista. Usein suuria rakenteellisia muutoksia ei tarvita, vaan pienetkin siirrot ja uuden näkökulman asettaminen voivat avata uusia mahdollisuuksia. PPCT:n toimintakulttuuri perustuu niin sisäisissä kuin ulkoisissakin prosesseissa haastamiseen, kokeiluun  ja jatkuvaan kehittämiseen optimistisella asenteella.

Syksyn tulevissa seminaareissa pureudutaan PPCT:n uusiin tuotteisiin, erityisesti uuteen Mobiilikäyttöliittymään ja Dashboardiin. Palveluun, joka on kehitetty ensisijaisesti työnjohdon päivittäistyökaluksi helpottamaan liikkuvan kenttähenkilöstön ohjausta ja tuotantoajoneuvojen käytön tehokkuuden mittaamista. Käyttöliittymään kirjautumalla saadaan ajantasaista ja takautuvaa päivittäistietoa tuotantoajoneuvojen käytön tehokkuudesta.

Miten työnjohto hyötyy käyttöliittymän ja Dashboardin ominaisuuksista:

  • Ajantasainen tieto kenttähenkilöstön liikkeistä ilman raporttien ajoa!
  • Työpäivän käyttöasteen seuranta - määritellyn tavoitetyöajan toteutuminen
  • Ajamiseen käytetyn ajan ja kohdeaikojen nopea todentaminen.
  • Yksittäisten ajoreittien tarkastelu tai tarkastelu päivittäistasolla - reititysten suunnittelu ja resurssien käytön järkevöittäminen.
  • Ajoneuvojen käyttöaste - vapaana olevan kaluston todentaminen ja hyötykäyttö.
  • Huonojen ajotapahtumien määrä ja tapahtumien toistuvuus kuljettajatasolla - vaikutus ajoneuvojen huolto- ja polttoainekustannuksiin.
  • Ajoneuvoille sallitun käyttöajan ulkopuolella tapahtuvien ajojen tarkastelu - päivystysajoa/omaa ajoa?

 

Seminaariaikataulut

20.9.2016 Vantaa, Tiedekeskus Heureka

22.9.2016 Tampere, Särkänniemi Planetaario

22.11.2016 Vantaa, Tiedekeskus Heureka

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen - Seminaarit

 
 
Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset ratkaisut, jotka sisältävät kaiken aina ajoneuvojen laiteasennuksista sekä paikannus- ja raportointipalveluista liiketoiminnan konsultointiin. Palvelemme satoja eri toimialojen yrityksiä 27 asiantuntijan voimin.
 
Yrityksellemme on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus. Ainoa alansa toimija, joka noudattaa ISO 9001:2008 mukaista laatujärjestelmää. 
 
aaa-logo-2016-fi
 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs