Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Suomalais-skottivoimin uutta eloa Tallinnan elämystarjontaan

Doctrina

Suomalais-skottivoimin uutta eloa Tallinnan elämystarjontaan

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2016 klo 09:04
Julkaisija: Doctrina

Algoth Distillery & Bar avasi ovensa Tallinnan Lootsi kauppa- ja viihdekeskuksessa. Lootsi on suojeltu ja nopeasti kehittyvä makasiinialue Tallink Siljan D-terminaalin läheisyydessä. Alue kasvattaa viihdetarjontaansa. Osiltaan suomalaisomisteinen, uudenlainen paikka tuo alueelle kieltolain ajan henkistä kapakkatyyliä. Muutaman viikon kuluessa Bar saa kylkeensä myös Viron ensimmäisen artesaanitislaamon. Tislaamosta tiedotetaan tarkemmin sen avautuessa.

Algoth Distillery & Bar tarjoaa juomia joka makuun, maukkaita voileipiä, musiikkielämyksiä ja klubitunnelmaa. Paikka osallistaa asiakkaat jatkossa rakentamaan uuden tislaamon käsintehtyä alkoholijuomavalikoimaa. Konsepti tulee olemaan ainutlaatuinen maailmassa ja tislaamo Viron ensimmäinen artesaanitislaamo.

Kieltolain ajan henkisen paikan esikuva ja nimikkohahmo on Algoth Niska. Niska oli kieltolain aikaan kuuluisa pirtun salakuljettaja, seikkailija ja kansansankari.  

Paikan sisustus on suunniteltu salakuljetus- ja saaristoteeman mukaisesti. Baaritiski on veneen muotoinen. Kapakassa soitetaan elävää ja mekaanista musiikkia ja esiintyjinä on myös  stand-up koomikoita.

Tallinnan vanhassa kaupungissa on rajoitettu musiikin soittoa. Lootsin alueella musiikkia saa kuitenkin esittää puolen yön jälkeen. Vanhat makasiinit sopivat erinomaisesti tunnelmallisiksi puitteiksi musiikkipaikalle. Ovinaapurissa sijaitsee myös suosittu olutpanimo.

”Tallinnan iltaelämä on kaivannut elämyksellistä paikkaa, jossa saa kuulla klubihenkistä elävää musiikkia ja nähdä stand-up esityksiä. Algoth Bar erottautuu kertomalla asiakkaille tislauksen saloista. Tislaamon avauduttua kehitämme huippulaadukkaita alkoholijuomia yhteistyössä asiakkaiden kanssa”, kuvailee operatiivisen toiminnan vetäjä ja paikallinen ravintoloitsija John Hardie.

 

”Hauskaa on ollut!”

- Algoth Niska v. 1954, kun häneltä kysyttiin saavutuksistaan kuolinvuoteella.

 

Lisätiedot:    John Hardie, puh. +372 511 4225, john@algoth.ee

Juha Väänänen, puh. +358 400 446 078, juha@algoth.ee

Algoth Bar:ssa on 160  ja terassilla 100 asiakaspaikkaa. Paikka on sisustettu kieltolain henkeen. Algothissa pääsee perehtymään Algoth Niskan tarinoihin, tislauksen saloihin ja nauttimaan erilaisia laatujuomia sekä syömään salakuljettajan voileipiä. Elävä musiikki on tärkeässä roolissa. Bistron yhteyteen avautuu syyskuun alussa Viron ensimmäinen handcraft -tislaamo.

Osoite: Lootsi 8, Tallinn (n. 100 m Tallink Siljan D-terminaalista).

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs