Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Nordic Business Forum 2016 Live Stream -tapahtuma tulee Tampereelle

Tampereen Messut

Nordic Business Forum 2016 Live Stream -tapahtuma tulee Tampereelle

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2016 klo 11:23
Julkaisija: Tampereen Messut

Nordic Business Forum on Pohjoismaiden suurin bisnesseminaari. Helsingin päätapahtuman ohjelmasta ja tunnelmasta pääsee ensi syksynä nauttimaan myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, jossa järjestetään 6.–7.10.2016 Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuma. NBForum Live Stream toteutetaan samalla ohjelmakonseptilla kuin Helsingin päätapahtuma, jonka teemat ovat digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi. Tampereen tapahtuman järjestää NBForum Oy:n lisenssillä Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events.

Nordic Business Forum -seminaari järjestettiin ensimmäisen kerran Jyväskylässä vuonna 2010. Kasvu ja kansainvälistyminen siirsivät tapahtuman Helsinkiin, jossa se on järjestetty vuodesta 2014 lähtien. Pohjoismaiden merkittävimmän liike-elämän konferenssin tavoitteena on nousta maailman parhaaksi bisnesseminaariksi vuoteen 2021 mennessä. Merkittävä edistysaskel otettiin viime vuonna NBForum Live-palvelun ja rinnakkaistapahtumien lanseerauksen myötä.

– Nordic Business Forumin kasvu jatkuu myös Live Streamin puolella, joten on hienoa saada tämä tapahtuma myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. NBForumin menestyksen avaimia ovat korkeatasoinen ohjelma, osallistujien aito innostus sekä tapahtuman tarjoamat ideat, inspiraatiot ja verkostot. Olemme halunneet aktivoida vieraita verkostoitumaan käyntikorttien vaihtamisen ohella Brellan kautta. Brella-verkostoitumistyökalulla on kätevä sopia tapaamisia jo etukäteen ja se on käytössä myös oheistapahtumissa, sanoo Nordic Business Forumin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen.

– Nordic Business Forum on upea business-tapahtuma, jonka ohjelmasisältö on vuosittain äärimmäisen korkeatasoinen. Helsingin päätapahtuman normaalihintaiset liput on jälleen myyty loppuun, joten haluamme tuoda suoran live-lähetyksen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen screeneille. Paikallisessa Nordic Business Forum Live Stream -tapahtumassa liike-elämän vaikuttajat pääsevät nauttimaan päätapahtuman kiinnostavista puheenvuoroista ja verkostoitumaan. Kuvayhteyden lisäksi tapahtumasta on mahdollisuus lähettää kysymyksiä Helsingin päälavalle. Oman kommentaattorimme johdolla tuomme tilaisuuteen myös muita puheenvuoroja ja aktiivista verkostoitumista, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Hanna Mäkelä Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Eventsistä.


Teemoina digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi

Helsingin loppuunmyydyn päätapahtuman aiheina ovat tänä vuonna digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi. Live Stream -tapahtuman esiintyjät ja tarkempi aikataulu löytyvät osoitteesta http://live.nbforum.com/nordic-business-forum-2016-live-stream-agenda. Lisätietoa Tampereen tapahtumasta: www.finlandevents.fi/nbforum2016. Tapahtuma on englanninkielinen.


Tampereen tapahtuman liput nyt myynnissä

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävän Nordic Business Forum 2016 Live Stream -tapahtuman liput ovat myynnissä Ticketmaster Suomessa: www.ticketmaster.fi/event/174333. Juhannukseen saakka myytävien Early Bird -lippujen kappalehinta on 166,50 € (sis. alv). Tämän jälkeen lippujen kappalehinta on 199,50 € (sis. alv). Lipun hintaan sisältyy kaksi seminaaripäivää NBForum Live Stream -tapahtumassa päätapahtuman ohjelmasisältöineen, yhteensä neljä kahvitusta kahden päivän aikana, lounas toisena tapahtumapäivänä perjantaina, seminaarimateriaalit sekä tapahtumakohtaiset puheenvuorot ja verkostoitumismahdollisuudet. Osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua Brella-työkalun kautta sekä saada käännöspalvelut suomeksi tai venäjäksi oman matkapuhelimen kautta veloituksetta.


Lisätiedot: www.finlandevents.fi/nbforum2016, www.nbforum.com/nbf2016

Some: #NBForum2016

Twitter: @finland_events, @TampereenMessut

Facebook:
Finland Events: www.facebook.com/finlandevents
NBForum Live Stream -tapahtuma: https://www.facebook.com/events/530395860471164/

Finland Events / Tampereen Messut Oy, www.finlandevents.fi

Hanna Mäkelä, myynti- ja markkinointipäällikkö, p. 040 550 5254,
hanna.makela(a)finlandevents.fi, @makela_hanna

Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, 
tanja.jarvensivu(a)finlandevents.fi, @TanjaJärvensivu

 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs