Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Maatalousalan opiskelijoiden PuuhaJussit NY kilpailee Suomen parhaan NY-yrityksen tittelistä

Koulutuskeskus Salpaus

Maatalousalan opiskelijoiden PuuhaJussit NY kilpailee Suomen parhaan NY-yrityksen tittelistä

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 13:20
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

 

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijoiden perustama PuuhaJussit NY kilpailee Suomen parhaan NY-yrityksen tittelistä 12.–13.4. Helsingissä. NY-yritys on opiskelijoiden muodostama oikealla rahalla toimiva harjoitusyritys, joka toimii yhden luku- tai kalenterivuoden ajan.

PuuhaJussit NY:ssä toimii 13 nuorta, jotka opiskelevat maatalousyrittäjiksi Salpauksen Asikkalan toimipisteessä. Yritys tarjoaa metsä- ja pihatöitä sekä pientä konehuoltoa. Mukana on ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijoita.

– Yrityksen pyörittäminen on sujunut mutkattomasti, koska jokaisella on omat vastuualueensa, kuten talous, markkinointi tai tilausten vastaanotto. Työt on ollut helppo jakaa jokaisen omien vahvuuksien mukaan, opiskelijat kertovat.

NY - Uskalla yrittää -finaalissa PuuhaJusseja edustavat Niko Huuskola, Julia Koskinen, Teemu Kuitunen, Laura Lempinen, Alexia Mikkola, Henna-Riikka Niutanen, Sini Pulkkinen ja Laura Yli-Kahrakuusi.

– Lähdemme finaaliin avoimin mielin hakemaan uusia kokemuksia ja markkinoimaan yritystämme.

NY-yritykset esittäytyvät kauppakeskus Kampissa

NY Uskalla yrittää -finaali on Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämä tapahtuma, jonka päätähtiä ovat noin 200 nuorta ja heidän 65 yritystään. Finaaliin päässeet yritykset on karsittu alueellisissa semifinaaleissa. PuuhaJussit NY pääsi jatkoon Kanta- ja Päijät-Hämeen semifinaalista, joka järjestettiin Lahdessa helmikuussa.

Osana finaalia nuoret yrittäjät osallistuvat Kauppakeskus Kampissa tiistaina 12.4. klo 15–18 järjestettävään messutapahtumaan, jossa he pitchaavat yritysideansa ja esittäytyvät yleisölle.

Suomen parhaat NY-yritykset valitsee liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka kahden päivän aikana tutustuu yritysten toimintaan messuilla, yritysesittelyssä sekä haastattelussa. Parhaan NY-yrityksen lisäksi finaalissa palkitaan paras yritysesittely, paras myyjä, paras tuote, paras palvelu, paras messupiste, paras myyntipuhe ja yleisön suosikki. Yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan osoitteessa uskallayrittaa.fi/yleisoaanestys tiistaihin 12.4. klo 18 saakka.

Lisätietoja

PuuhaJussit NY / Laura Yli-Kahrakuusi, puh. 045 608 8488
http://www.puuhajussitny.kotisivukone.com/
http://uskallayrittaa.fi/ 

Liitteet
Kuvia PuuhaJussit NY:n toiminnasta (kuvat: PuuhaJussit NY)

Liitetiedostot

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 800. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs