Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » LuinSpa tähtää seuraavaksi suomalaiseksi maailman brändiksi

LuinSpa

LuinSpa tähtää seuraavaksi suomalaiseksi maailman brändiksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.07.2016 klo 08:04
Julkaisija: LuinSpa

Innovatiivisia ja personoituja kodin spa –tuotteita suunnitteleva ja valmistava LuinSpa tähtää seuraavaksi Suomen vientihitiksi maailmalle. Reilun vuoden markkinoilla ollut brändi on jo nyt saatavilla Suomen lisäksi Ruotsista, Tanskasta, Isobritanniasta sekä Italiasta. Parhaillaan brändi aloittelee kasvua Aasian markkinoille ja maailma on rajana kun yrittäjäkaksikko painaa eteenpäin talouden epävakaasta tilasta huolimatta.

 

Ruotsalaiset ja tanskalaiset osaavat rakentaa brändejä – näytetään että mekin osaamme!

LuinSpa brändi tuli markkinoille toukokuussa 2015. Ennen sitä brändiä rakennettiin ja suunniteltiin hartaasti reilun parin vuoden ajan kahdesta syystä; jotta tuotteet saatiin niin laadukkaiksi kuin ne ovat ja siksi, että brändi haluttiin rakentaa ”valmiiksi” ennen markkinoillle tuloa. Jo ennen markkinoille tuloa brändille oli mietitty logon ja sloganin lisäksi missiot, arvot, värimääritykset, PPT ja Word pohjat, positiointi, SWOT ja asiakassegmentitkin oli määritetty. ”Ruotsalaiset ja tanskalaiset osaavat tehdä maailman brändejä ja me ajateltiin, että hitto soikoon niin osataan mekin! Kun mentiin lakki kourassa hakemaan lainaa Finnveralta, meidän esitystä näytettiin ympäri taloa ja meille naurettiin. Meille naurettiin hyväntahtoisesti siitä syystä, että he eivät voineet käsittää miten kuukausi sitten aloittaneella yrityksellä voi olla niin valmis brändi, että Powerpoint esityksiä ja kuvapankkeja myöten kaikki oli meidän omaa”, kertoo Mari Luodes, vahvan markkinointitaustan omaava toinen LuinSpan perustajista.

Suomalaiset osaavat teknologian – otetaan kaikki mahdollinen hyöty irti siitä!

LuinSpan kasvustrategia nojasi vahvasti siihen, että suomalaiset puolestaan osaavat teknologian ja teknisen infrastuktuurin rakentamisen. Näin ollen ne toiminnan elementit automatisoitiin, mitä automatisoida pystyttiin ja omat resurssit keskitettiin kasvuun ja kehitykseen. ”Päätettiin heti, ettei meistä tule autotallibisnestä, vaan asiakkaan verkkokauppatilauksesta toimitukseen saakka koko putki on automatisoitu niin ettei meidän oma aika kulu tilausten käsittelyyn vaan me keskitytään kasvuun. Suomessa tämä on onneksi mahdollista ja vielä suht helppo ja edullinen rakentaa aloittavallekin yritykselle.” kertoo Noora Mustajärvi, toinen LuinSpan perustajista, joka omaa vahvan liiketoiminnan kehityksen osaamisen.

Valikoima täydentyy, jälleenmyynti verkosto tarkentuu ja brändin tunnettuus vahvistuu

Yhden hitin ihmeitä maailmaan mahtuu, mutta varsinainen brändin rakentaminen on haastavampaa. LuinSpa haluaakin nopeasti laajentaa valikoimaansa koko kodin spa – teeman ympärille ja se on ollut strategia alusta saakka. Valikoiman tulee kehittyä, sillä sitä asiakkaat haluavat ja toisaalta esimerkiksi yksillekään messuille ei voi mennä uudelleen, ellei valikoimassa ole kehitystä edelliseen kertaan. Jälleenmyyntikanavien strategiaa vielä hiotaan, otetaan oppeja ja kokemusta ennen kuin voidaan vahvasti sanoa oikean yhdistelmän löytyneen. Brändi vahvistuu päivä päivältä kun tunnettuus ja asiakaskokemukset kasvavat. Myös kansainvälinen tunnettuus kasvaa ja sen eteen tehdään paljon töitä. ”Ollaan saatu niin loistavaa palautetta tämän vuoden aikana, että se on todella häkellyttävää. On ihmeellistä nähdä oma tekeleensä Sokoksen hyllyllä tai saada kavereilta kuvaviestiä Tanskasta, että täälläkin näitä teidän tuotteita on. Ja erityisesti kuulla sivukorvalla kun asiakas kehuu tuotetta parhaaksi mitä markkinoilla on. Nyt ainakin tuntuu siltä, ettei siihen varmaan koskaan totu, että tämä on ihan omin pikku kätösin tehty kokonaisuus.” kertovat Luodes ja Mustajärvi.

Lisätietoja antaa

Mari Luodes

mari.luodes@luinspa.fi

0503950683

 

Noora Mustajärvi

noora.mustajarvi@luinspa.fi

041-4695365

Liitetiedostot

LuinSpa on uusi suomalainen inspiroiva ja hemmotteleva laatumerkki, joka keskittyy tuomaan spa-tunnelmaa jokaiseen kotiin. LuinSpa tarjoaa tyylikkäitä, laadukkaita ja innovatiivisia kylpyhuonetekstiilejä sekä sisustustuotteita naisille, miehille ja lapsille  jokaiselle ja jokaiseen kotiin.

www.luinspa.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs