Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Kotkan-Haminan seudun metallialan ja teollisuuden palveluihin erikoistuneet yritykset ja Cursor ovat yhdessä näkyvästi mukana Alihankinta 2016 -messuilla Tampereella

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun metallialan ja teollisuuden palveluihin erikoistuneet yritykset ja Cursor ovat yhdessä näkyvästi mukana Alihankinta 2016 -messuilla Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 11:30
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.– 29.9.2016 järjestettävillä Alihankinta-messuilla ovat mukana teollisuuden alihankinnan ja teollisten palvelujen ammattilaiset Suomesta ja maailmalta.

Osastolla yhdessä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n kanssa ovat mukana seuraavat metallialan alihankintaan, tilaustöihin ja teollisuuden palveluihin erikoistuneet yritykset:

HNR-Konepaja Oy

Jalotakka Oy

Juhani Haavisto Oy

Karhulan Valimo Oy

Kotkan Konepaja Oy

Kotkan Levytyö Oy

Suptek Oy

Työkaluhiomo H. Sunila Ky

C-hallissa sijaitsevalla yhteisosastolla C549 tuodaan näkyvästi esille seudun vahvaa metallialan ja teollisten palvelujen osaamista ja kartoitetaan alan uusia kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä tarjotaan tietoa Kotkan-Haminan seudusta.

3D-valmistuksen innovaatiokeskittymä, 3D Navetta palvelee Kotkan-Haminan seudun alueen sekä koko Suomen lisäävän valmistuksen tarpeita. 3D Navetta tarjoaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneilleen valmistuspalveluita käytössä olevista materiaaleista, mm. metallista, muovista ja kipsistä. Tarjontana on olennaisesti myös koulutus sekä asiantuntija- ja konsultointipalvelut. Teemme tiivistä yhteistyötä Aalto-yliopiston, Kymenlaakson ammattikorkeakoulun sekä Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa, joiden lisäävän valmistuksen osaaminen yhdistetään näin alueella jo olevaan vahvaan teolliseen osaamiseen. Tällä tavoin luodaan yritysten tuotevalikoimasta valituille tuotteille parempia ratkaisumalleja, sekä tuetaan mm. tuotekehitystä.

Messut ovat avoinna tiistaina 26.9. ja keskiviikkona 27.9. kello 9.00–17.00 sekä torstaina 29.9. kello 9.00–16.00. Tapahtuman internetsivut ja kävijärekisteröityminen osoitteessa www.alihankinta.fi.

Kansainväliset Alihankintamessut keräävät yli 1000 näytteilleasettajaa ja vuosittain messuihin tutustuu n. 20 000 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa, jotka kokoontuvat keskustelemaan muun muassa siitä, mitä digitalisaatio tarkoittaa teollisuudessa ja miten lean-johtamista voi hyödyntää muun muassa ihmisten johtamisessa.

Yhteisosallistuminen on myös osa International Business in Kymenlaakso - IBiK, -hanketta, jonka tarkoituksena on edistää Kymenlaaksolaisten yritysten pääsyä kansainvälisille markkinoille ja niihin verkostoihin, jotka operoivat yritysten ja yritysverkostojen osaamiseen parhaiten soveltuvilla alueilla tai kokonaan uusilla liiketoiminta-alueilla. Hankkeen tavoitteena on yritysten kv-osaamisen kehittäminen kestävä kehitys ja ympäristön vaatimukset huomioon ottaen mm. liikevaihdon ja tuottavuuden kasvu, uusille markkinoille pääsy, uusien tuotteiden ja palveluiden synnyttäminen sekä niihin liittyvä t&k- ja soveltava tutkimus.

Lisätietoja:                                                                     

projektipäällikkö Ilmo Larvi, Cursor Oy                              

puh.  040 190 2519, ilmo.larvi@cursor.fi                             


projektipäällikkö Markku Lindqvist, Cursor Oy

puh.  040 190 2554, markku.lindqvist@cursor.fi

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs