Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Kissconsulting laajentaa osaamistaan

Kissconsulting Oy

Kissconsulting laajentaa osaamistaan

Tiedote.
Julkaistu: 11.02.2016 klo 06:30
Julkaisija: Kissconsulting Oy

Kissconsulting

Yritysstrategioihin ja muutosprosesseihin erikoistunut valmennusyritys Kissconsulting Oy on aloittanut yhteistyön integraatioasiantuntija Markku Vierulan kanssa. Yhteistyön kautta Kissconsulting tarjoaa asiakkailleen kokonaisuutta, jossa yrityksen eri osat voidaan integroida toimivaksi ja kokonaisuudeksi.

”Valtaosa suomalaisista yrityksistä ovat vaiheessa, jossa ne kipuilevat organisaatiomuutoksen ja strategian kanssa”, pohtii Kissconsultingin toimitusjohtaja Maarika Maury. 

Edelleen voidaan huomata, että yrityksen eri toiminnot eivät välttämättä ole linjassa keskenään. Se kuka rakentaa ja valitsee, strategian, kuka viestii ja kuka toimii implementoinnin eli käytäntöön viennin varmistajana ovat usein eri tahojen käsissä.  ”Kun vastuu on monella, strategiasta ei useinkaan saada helposti viestittävää ja käytäntöön vietävää muistuttaa”, yrityksen strategiajohtaja Tuomo Meretniemi.

Markku Vierulan erikoisosaamista on markkinoinnin, myynnin ja viestinnän integraatio. Eräs sen muodoista on yrityksessä olevan osaamisen kehittäminen kokonaisvaltaisesti, yhteispelin edistämisen kautta. Moni ”moderni” yritys on syntynyt suoraan tähän aikaan, jolloin niiden dna:ssa on vahvasti strategia, henkilöstö ja osaajien yhteistyö viritetty ajan vaatimusten mukaisesta.

Perinteisissä” yrityksissä on valtavasti osaamista, mutta se on hajautettu ympäri organisaatiota. Integraatioajattelun ytimessä on saada yhteispelin kautta kaikki osaaminen palvelemaan asiakkuuksia, kertoo Markku Vierula, joka on kirjoittanut teoksen Suuri Integraatiokirja, markkinointi, myynti ja viestintä.

Vierulan näkemyksen mukaan viestintä laaja-alaisesti nähtynä on keskeinen osa yrityksen menestystä. Erään selvityksen mukaan viestintä on noussut ylimmän johdon silmissä strategiseksi osaamisalueeksi. "Sosiaalisen median mukaan tulo on tuonut uusia ulottuvuuksia viestintään", muistuttaa Meretniemi, joka on sosiaalisen median edelläkävijöitä.

Johdolla ei usein ole kompetenssia ymmärtää viestintää käytännön tasolla.  Viestintä puolestaan korreloi myynnin kanssa. ”Me haluamme edistää tätä osaamista”, Maury linjaa.

Tällä hetkellä organisaatioilla on erittäin laaja ja rikas keinovalikoima käytettävissään. Se sisältää samaan aikaan haasteita ja mahdollisuuksia. Menestyvä yritys ei viesti, vaan rakentaa viestinnällä menestystään, Vierula komppaa.

Yhteistyön avulla voimme tarjota laaja-alaista ja ajassa olevaa osaamista. Haluamme auttaa asiakkaitamme siirtymään modernin ajan toimijaksi. Kissconsultingilla on  käytössään painava pakki erilaisia työkaluja toimivan strategian ja integraation edistämiseen ja sitä kautta tulosloikkien aikaansaamiseksi.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Toimitusjohtaja Maarika Maury,  050-5900412 maarika@kissconsulting.fi

Markku Vierula, 040 5223434 

Liitetiedostot

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys. Kissconsulting toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä konsultointia ja yritysvalmennuksia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko prosessin ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. Uskomme yksinkertaisuuteen, arkeen ja tekojen merkitykseen. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs