Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Yrittäjyys » Kansainvälinen StartUp Passion Bootcamp kokoontuu tällä viikolla Kotkassa merimuseo Vellamossa ja Santalahdessa noin 40 kansainvälisen yliopisto-opiskelijan voimin.

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kansainvälinen StartUp Passion Bootcamp kokoontuu tällä viikolla Kotkassa merimuseo Vellamossa ja Santalahdessa noin 40 kansainvälisen yliopisto-opiskelijan voimin.

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2016 klo 12:30
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

StartUp Passion –valmennusohjelman ensimmäinen osa Hackathon järjestettiin maaliskuussa Kouvolassa, jolloin keskityttiin tiimiytymiseen ja ideointiin. StartUp Passion Kickoff puolestaan järjestettiin Tallinnassa huhtikuussa, jolloin ohjelmassa keskityttiin idean kehittämiseen ja tiimien liiketoimintataitojen kehittämiseen. Toukokuussa osallistujat tapasivat verkon välityksellä StartUp Passion Pit Stopin puitteissa. Maanantaina Vellamossa Kotkassa käynnistyi 5-päiväinen StartUp Passion Bootcamp, jonka aikana osallistuvat oppivat erityisesti myymään ja markkinoimaan ideaansa niin asiakkaille kuin potentiaalisille sijoittajille. Leirillä on mukana noin 40 kansainvälistä opiskelijaa, joiden yritysideat ovat alkuvaiheessa. Lisäksi mukana on kokeneita kansainvälisiä startup-valmentajia. 

Tämän viikon perjantaina osallistujat ”pitchaavat ” ideansa raadille, joka valitsee ideoista parhaimmat. Viikon ohjelmaan sisältyy myös paikallisten yrittäjien puheenvuoroja sekä vapaa-ajan ohjelmaa kuten piknik Katariinan puistossa, Bootcamp Barbeque Bonfire Santalahdessa, jossa mukana myös artisti Tarmo Ranta ja vierailu Siriuksen köysipuistossa Pyhtäällä.

Syksyn aikana parhaimmat tiimit kilpailevat vielä voitosta StartUp Passion –kilpailussa, jonka aikana uusilla yrittäjillä on mahdollisuus osallistua Cursorin järjestämään ’From Business to Success’ –ohjelmaan. Syksyn kilpailuvaihe huipentuu finaaliin marraskuussa, jolloin kuusi tiimiä kilpailee maineesta, kunniasta ja erilaisista elinvoimaisuutta lisäävistä tukimuodoista.

Leiri on osa Cursorin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun hallinnoimaa monivuotista EU:n rahoittamaa StartUp Passion in Baltic Region hanketta, joka keskittyy uuden ja kansainvälisen yritystoiminnan kehittämiseen Kymenlaaksossa, Tallinnassa ja Riikassa. Hankkeen muut partnerit ovat Tallinnan yliopisto (Viro) sekä Stockholm School of Economics in Riga (Latvia). 

www.startuppassion.eu 
https://www.facebook.com/StartUpPassion

Lisätietoja

Projektipäällikkö Sabine Suorsa sabine.suorsa@kyamk.fi puh: 044 702 8901

Asiantuntija Kirsi Rouhiainen kirsi.rouhinainen@kyamk.fi puh: 044 702 8782

Projektipäällikkö Heidi Sjögren heidi.sjogren@cursor.fi puh. 040 190 2547

---

EU:n Central Baltic ohjelman rahoittama StartUp Passion in Baltic Sea Region –hanke keskittyy erityisesti alkuvaiheessa olevien tuote-, palvelu- ja yritysideoiden jalostamiseen ja kehittämiseen. Tavoitteena on synnyttää kansalliset rajat ylittävää yritystoimintaa Baltian alueella. Ohjelman ovat kehittäneet kokeneet ja kansainvälisesti arvostetut startup-valmentajat Suomesta, Yhdysvalloista, Virosta, Latviasta ja Liettuasta yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun ja Cursorin henkilöstön kanssa. Ohjelma koostuu monipuolisesta opiskelusta valmentajien johdolla, henkilökohtaisesta sparrauksesta ja verkon välityksellä tapahtuvasta ohjauksesta.

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs