Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » ZENGROW Tuoreketju – Vuoden suomalainen ekoinnovaatio?

Viherasema Oy

ZENGROW Tuoreketju – Vuoden suomalainen ekoinnovaatio?

Tiedote.
Julkaistu: 17.09.2013 klo 11:04
Julkaisija: Viherasema Oy

Viherasema Oy tuo markkinoille ZENGROW Tuoreketju kokonaiskonseptin joka määrittelee uudelleen käsityksen ruukkusalaattien- sekä yrttien tuoreudesta ja mullistaa koko niiden jakeluketjun kasvihuoneelta kauppaan sekä kuluttajalle.

”Varmaan kaikki ovat kiinnittäneet huomiota kuinka kaupoissa myytävien ruukkuyrttien ja –salaattien laatu vaihtelee. Tämä on rinnastettavissa siihen kuin esimerkiksi maidon laatutaso vaihtelisi, eihän näin voi olla”. – Lataa Tuoreketjun kehittäjä Pasi Lindberg.

ZENGROW ruukkuyrtin- tai salaatin matka alkaa tarkoin valituilta suomalaisilta lähitiloilta. Tuotteet toimitetaan suoratoimituksina kasvihuoneilta kaupoille. Suoratoimitukset takaavat laatutason säilymisen myös kuljetuksen aikana.

Kaupoissa Tuoreketjutuotteet jatkavat kasvuaan ZENGROW myymäläkalusteessa, joka on maailmanlaajuisestikin tarkasteltuna ainutlaatuinen innovaatio. Ruukkusalaattien ja – yrttien laatutaso heikkenemisen sijaan jopa paranee ja asiakas saa aina ainutlaatuisen tuoreen tuotteen ostoskoriinsa.

Tuoreketju on täydellinen kun ruukkusalaatit ja – yrtit säilytetään kotona ZENGROW pöytäpuutarhassa, tällöin tuoreus ja laatu säilyvät ensiluokkaisina aina käyttöön asti ja kotitalouksien ruokahävikki pienenee. Pöytäpuutarhan avulla sato voidaan parhaimmillaan jopa moninkertaistaa kotona.

”Rakensimme Tuoreketjua vuoden ajan yhteistyössä Citymarket Järvenpään kanssa. Kaikkien osapuolien kokemukset ovat olleet positiivisia ja tulevan talven aikana tulemme tuomaan ainutlaatuisen tuoreet tuotteemme saataville suurimpiin kaupunkeihin” – jatkaa Tuoreketjun Pasi Lindberg.

Yhteydenotot:

Pasi Lindberg
pasi@zengrow.com
+358 40 900 9922
 

ZENGROW / Viherasema Oy
Mechelininkatu 12-14
00100 Helsinki

www.facebook.com/tuoreketju
www.zengrow.com

 


ZENGROW Tuoreketju
on kokonaisratkaisu ruukkusalaattien sekä – yrttien myynninedistämiseksi sekä hävikin vähentämiseksi koko arvoketjussa. Tuoreketjun avulla kaupan sekä ravintoloiden tuotteiden säilytyksestä aiheutuvaa hävikkiä voidaan vähentää merkittävästi sekä tuotteiden myyntiä voidaan kasvattaa. Kuluttajat voivat lisäksi tarvittaessa säilyttää ruukkutuotteet kotonaan ZENGROW pöytäpuutarhassa vähentäen ruokahävikkiä kotitalouksissa.

Viherasema Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen kaupunkiviljelyn ja lähituotannon edistämiseen keskittynyt yritys. Viherasema kehittää tuotteita, joiden avulla ruokaa voidaan kasvattaa loppukäyttäjän lähellä. Yrityksen ensimmäinen tuote, ZENGROW pöytäpuutarha, tuotiin kuluttajamarkkinoille ensimmäisenä Suomessa marraskuussa 2008. Vuonna 2013 Viherasema Oy lanseeraa ZENGROW Tuoreketjun, joka on b- to-b konsepti kaupoille ja ravintoloille. Viherasema Oy panostaa tuotekehityksessään korkeaan laatuun, tuoreuteen, käytettävyyteen sekä muotoiluun. Lisätietoa osoitteessa www.zengrow.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs