Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ympäristöviikon kilpailut käynnissä - osallistumisaikaa pidennetty 22.8. asti!

Lahden kaupunki

Ympäristöviikon kilpailut käynnissä - osallistumisaikaa pidennetty 22.8. asti!

Tiedote.
Julkaistu: 14.08.2014 klo 15:45
Julkaisija: Lahden kaupunki

Vihreyttä syyskuun alkuun tuova Ympäristöviikko lähestyy kovaa vauhtia! Ympäristöviikkoa vietetään 1.-7.9. ekosysteemipalveluiden teemalla, ja tapahtumaan liittyvät ilmoittautumiset ja kilpailut ovat nyt täydessä vauhdissa.

Lahden seudun Ympäristöpalvelut toivottaa kaikki tervetulleiksi järjestämään omia, isompia tai pienempiä ympäristötempauksiaan. Tempaus voi olla vaikka oman porukan kesken järjestettävä piristysruiske tai kaikille avoin yleisötilaisuus. Kaikkia innokkaita tempauksen järjestäjiä pyydetään ilmoittautumaan osoitteessa www.ymparistoviikko.fi. Yleisölle avoimiin tapahtumiin osallistuvien ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Siihen riittää, kun seuraa Ympäristöviikon ilmoittelua ja saapuu h-hetkellä paikalle virkein mielin! 

Ympäristöviikkoon kuuluvat tärkeänä osana monenlaiset kilpailut. Ympäristöviikon nettisivuilla on käynnissä ilmoittautumiset Nastolan ja Hollolan yritysten ympäristötekokilpailuihin. Kilpailuun osallistuvan ympäristöteon tulee olla merkittävä osoitus myönteisestä suhtautumisesta ympäristöasioihin, ei välttämättä kallis tai mittava investointi.

Ympäristöviikon nettisivuilla on myös mahdollisuus ehdottaa lahtelaista, hollolalaista tai nastolalaista Vuoden Ympäristötekijää. Kyseinen tunnustus annetaan yhdistykselle, yritykselle tai muulle taholle, joka on osoittanut esimerkillistä toimintaa ympäristön ja luonnon hyväksi. 

Ehdotuksia Vuoden Ympäristötekijäksi ja ilmoittautumisia yritysten Ympäristötekokilpailuihin otetaan vastaan 22.8. asti. Ehdotukset voi toimittaa nettisivujen lisäksi myös osoitteeseen Lahden seudun ympäristöpalvelut/Sari Knuuti, PL 126, 15141 Lahti tai sähköisesti osoitteeseen ymparisto@lahti.fi. Voittajat julkistetaan Ympäristöviikon aikana myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa.


Lisätiedot:

Lahden seudun ympäristöpalvelut p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi
Ympäristöviikon työntekijä Mirka Lares, mirka.lares@lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot

Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 1.-7.9.2014.
Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs