Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ympäristöviikon 2014 kilpailut yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille ja muille tahoille

Lahden kaupunki

Ympäristöviikon 2014 kilpailut yrityksille, yhteisöille, yksityishenkilöille ja muille tahoille

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2014 klo 12:30
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ympäristöviikkoon kuuluu perinteisesti monenlaisia kilpailuja, joilla halutaan nostaa eri tahojen ympäristötyötä ja -osaamista esiin. Palkintoja jaetaan kestävää kehitystä tai ympäristönsuojelua edistävästä toiminnasta sekä esimerkillisestä ympäristön ja luonnon hyväksi tehdystä työstä. Myös yritysmaailman sekä maa- ja metsätalousyrittäjien joukosta halutaan palkita uusia ja innovatiivisia, ympäristöasiat huomioon ottavia yrityksiä.

Ympäristöviikon nettisivulta, osoitteesta www.ymparistoviikko.fi - Kilpailut, löydät tiedot kaikista Ympäristöviikon kilpailuista. Tarjolla on omat Yritysten ympäristöteko-kilpailut Hollolalle, Itä-Hämeelle ja Nastolalle. Sivulta löytyvät myös Heinolan ympäristöpalkinto- ja Lahden seudun Vuoden ympäristötekijä -kilpailut.

Ehdotuksia näihin kilpailuihin otetaan vastaan 15.8.2014 asti ja voittajat julkistetaan Ympäristöviikolla 1.-7.9.2014.

 

Kilpailujen osallistumisohjeet:

Heinolan Ympäristöpalkinto
Heinolan kestävän kehityksen kansalaisfoorumi jakaa vuosittain ympäristöpalkinnon, jonka saaja voi olla kuka tahansa heinolalainen kestävää kehitystä tai ympäristönsuojelua edistänyt henkilö, yhdistys, yritys tai muu taho. Ehdotuksia saavat esittää kaikki kaupunkilaiset.
Ehdotuksen Ympäristöpalkinnon saajaksi voi lähettää 15.8.2014 mennessä osoitteeseen Heinolan kaupunki, Ympäristötoimisto, PL 1001, 18101 Heinola tai sähköisesti osoitteeseen ymparisto@heinola.fi. Ehdotuksen voi jättää sähköisesti myös osoitteessa www.ymparistoviikko.fi .
Voittajan valitsee Heinolan kestävän kehityksen kansalaisfoorumi. Voittaja palkitaan Ympäristöviikolla 1.-7.9.2014, myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa.


Vuoden Ympäristötekijä (Hollola, Lahti, Nastola)

Vuoden Ympäristötekijän tunnustus on jo useana vuotena jaettu yksityishenkilölle, yhdistykselle, yritykselle tai muulle taholle, joka on osoittanut esimerkillistä toimintaa ympäristön ja luonnon hyväksi. Tällaista toimintaa on Lahden seudulla paljon, mutta liian usein se jää vähälle huomiolle. Ehdotuksen Vuoden Ympäristötekijäksi voi lähettää 15.8.2014 mennessä osoitteeseen Lahden seudun ympäristöpalvelut/Sari Knuuti, PL 126, 15141 Lahti tai sähköisesti osoitteeseen ymparisto@lahti.fi. Ehdotuksen voi jättää sähköisesti myös osoitteessa www.ymparistoviikko.fi
Vuoden ympäristötekijän valitsee Lahden seudun ympäristöpalvelut. Voittaja palkitaan Ympäristöviikolla 1.-7.9.2014, myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa.Yritysten ympäristöteko-kilpailut
Yritysten ympäristöteko-kilpailuilla etsitään uusia ja innovatiivisia, ympäristöasiat huomioon ottavia yrityksiä. Ympäristöteko-kilpailuun voivat osallistua kaikki yritykset, jotka ottavat ympäristöasiat huomioon toiminnassaan. Kilpailuun voivat osallistua myös maa- ja metsätalousyrittäjät. Yhteistä ympäristöteoille on paikallisuus ja yrityksen myönteinen suhtautuminen ympäristöasioihin. Ympäristöteko voi olla esimerkiksi jätteiden hyötykäytön lisäämistä, koulutusta henkilöstölle, kannustamista joukkoliikenteeseen tai uusi ympäristöteknologian keksintö. Ympäristöteon tulee olla itsessään merkittävä osoitus myönteisestä suhtautumisesta ympäristöasioihin, ei välttämättä kallis tai mittava investointi.

Kilpailuun osallistumista varten laaditaan korkeintaan kahden (2) A4-paperiarkin mittainen kuvaus yrityksen ympäristöteosta.

Hollolan yritysten ympäristöteko-kilpailu
Kilpailun järjestää Hollolan kunta yhteistyössä Lahden seudun ympäristöpalveluiden kanssa.
Ympäristöteko-kilpailun ehdotukset tulee toimittaa 15.8.2014 mennessä joko kirjallisesti osoitteeseen Lahden seudun ympäristöpalvelut/Tiina Karu-Hanski, PL 126, 15141 Lahti tai sähköisesti osoitteeseen ymparisto@lahti.fi
Hollolan yritysten ympäristötekokilpailun voittajan valitsee eri tahoista koottava asiantuntijaraati.

Hollolan yritysten ympäristöteko julkistetaan ja palkitaan Ympäristöviikolla 1.-7.9.2014, myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa.
Lisätietoja Hollolan kilpailusta voi kysyä Lahden seudun ympäristöpalveluilta, Tiina Karu-Hanski p.040 749 88 92.

Itä-Hämeen yritysten ympäristöteko-kilpailu
Kilpailun järjestävät Sysmän ja Hartolan kunnat sekä Heinolan kaupunki.
Ympäristöteko-kilpailun ehdotukset tulee toimittaa 15.8.2014 mennessä joko kirjallisesti Heinolan ympäristötoimeen osoitteeseen Rauhankatu 3, 18100 Heinola tai sähköisesti osoitteeseen ymparisto@heinola.fi .
Vuoden ympäristöteko-kilpailun voittajan valitsee eri tahoista koottava seudullinen asiantuntijaraati.

Itä-Hämeen yritysten ympäristöteko julkistetaan ja palkitaan Ympäristöviikolla 1.-7.9.2014, myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa.
Lisätietoja Itä-Hämeen kilpailusta voi kysyä Heinolan ympäristötoimesta puh. (03) 849 4268.


Nastolan yritysten ympäristöteko-kilpailu
Kilpailun järjestää Nastolan kunta yhteistyössä Lahden seudun ympäristöpalveluiden kanssa.
Ympäristöteko-kilpailun ehdotukset tulee toimittaa 15.8.2014 mennessä joko kirjallisesti osoitteeseen Lahden seudun ympäristöpalvelut/Tiina Karu-Hanski, PL 126, 15141 Lahti tai sähköisesti osoitteeseen ymparisto@lahti.fi
Nastolan yritysten ympäristötekokilpailun voittajan valitsee eri tahoista koottava asiantuntijaraati.
Nastolan yritysten ympäristöteko julkistetaan ja palkitaan Ympäristöviikolla 1.-7.9.2014, myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa.
Lisätietoja Nastolan kilpailusta voi kysyä Lahden seudun ympäristöpalveluilta, Tiina Karu-Hanski p.040 749 88 92.

 

Lisätietoa Ympäristöviikosta:

Lahden seudun ympäristöpalvelut
Sari Knuuti, p. 050-387 8735, sari.knuuti@lahti.fi
www.lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot

Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 1.-7.9.2014.
Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs