Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ympäristöviikko on täynnä tapahtumia!

Lahden kaupunki

Ympäristöviikko on täynnä tapahtumia!

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2015 klo 13:10
Julkaisija: Lahden kaupunki

19. seudullisella Ympäristöviikolla eri tahot järjestävät lukuisia maksuttomia tapahtumia asukkaille. Voit käydä katsomassa näyttelyitä, osallistua opastetuille luontoretkille, poiketa kysymässä neuvoja markkinoilla tai mennä kuuntelemaan asiantuntijavierailuja. Ensimmäiset tapahtumat ovat jo tulevana viikonloppuna. Esimerkiksi Suomen Luonnonsuojeluliitto ry järjestää Suomen luonnon ja Geologian päivän seminaarin lauantaina 29.8. Hollolassa.

Ympäristökylä-tapahtuma järjestetään Taidelauantaina 5.9. Lahden torilla. Ohjelmassa on juhlapuheita ja palkitsemisia sekä Kierrätyskeskus 2020-hankkeen lanseeraus. Tapahtumassa kuullaan musiikkiesityksiä, pidetään huutokauppa ja kierrätysmuotinäytös. Kylässä on monia erilaisia toimintapisteitä sekä erityisen reilu kahviteltta, josta saat reilunkaupan kahvin tai teen lisäksi aidon kahvikupin kotiin viemiseksi!

Maanantaina 31.8. käynnistyy 19. seudullinen Ympäristöviikko Asikkalassa, Hartolassa, Heinolassa, Hollolassa, Lahdessa, Nastolassa ja Sysmässä. Tämän vuoden teemana on paikallisuus. Viikolla pohditaan mitä kaikkea hyvää voi merkitä sanonta ”Pysy lähellä”.

Ajantasainen, kaikkia Ympäristöviikkoa viettäviä kuntia koskeva tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta www.ymparistoviikko.fi > Tapahtumat 2015. Tapahtumalistaa päivitetään jatkuvasti, joten sivulla kannattaa vierailla useamminkin. Tapahtumakalentereita löytyy myös Ympäristöviikkoa viettävien kuntien kirjastoista sekä Lahti INFOsta, Kauppakeskus Triosta.


Tervetuloa mukaan ja mukavaa Ympäristöviikkoa!


Lisätiedot:


Lahden seudun ympäristöpalvelut, p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi

Ympäristöviikon työntekijä Maiju Kanervo, p. 044 416 3322, maiju.kanervo@lahti.fi

Ympäristöviikon koordinaattori Sari Knuuti, p. 050 387 8735, sari.knuuti@lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs