Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ympäristöviikko käynnistyy ensi maanantaina 1.9.!

Lahden kaupunki

Ympäristöviikko käynnistyy ensi maanantaina 1.9.!

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2014 klo 14:30
Julkaisija: Lahden kaupunki

Ensi viikon maanantaina käynnistyy järjestyksessään 18. seudullinen Ympäristöviikko, jota vietetään koko viikon ajan 1.-7.9. Hartolassa, Hollolassa, Heinolassa, Lahdessa, Nastolassa ja Sysmässä. Tämän vuoden erityisteemana on ekosysteemipalvelut ja viikolla pureudutaan kysymykseen "Mitä luonto antaa minulle?"

Lahden seudun Ympäristöpalvelut toivottaa kaikki tervetulleiksi järjestämään omia, isompia tai pienempiä ympäristötempauksiaan. Tempaus voi olla vaikka oman porukan kesken järjestettävä piristysruiske tai kaikille avoin yleisötilaisuus. Kaikkia innokkaita tempauksen järjestäjiä pyydetään ilmoittamaan tapahtumansa osoitteessa www.ymparistoviikko.fi. Tapahtuman, tempauksen tai oman ympäristölupauksensa voi ilmoittaa mukaan vielä Ympäristöviikon aikanakin.

Ajantasainen lista kaikkien Ympäristöviikkoa viettävien kuntien tapahtumista on osoitteessa www.ymparistoviikko.fi > Tapahtumat. Tapahtumalistaa päivitetään jatkuvasti, joten sivulla kannattaa vierailla useamminkin! Tapahtumalistan voi hakea myös Ympäristöviikkoa viettävien kuntien kirjastoista sekä INFOsta, Kauppakeskus Triosta.

Ympäristöviikon tapahtumatarjonta on monimuotoista ja jokaiselle löytyy varmasti sopivaa ohjelmaa! Ympäristöviikolla on tarjolla ainakin opastettuja patikka- ja luontoretkiä, näyttelyitä, neuvontatilaisuuksia, asiantuntijaluentoja, kirjojen tuunausta, karttatyöpajaa ja elokuvanäytöksiä.


Lisätiedot:

Lahden seudun ympäristöpalvelut, p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi

Ympäristöviikon työntekijä Mirka Lares, p. 044 416 3322, mirka.lares@lahti.fi


www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot


Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 1.-7.9.2014.

Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä
voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs