Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ympäristötietoisuuskampanja Oamkissa: Kestävä kehitys on osa osaamista

Oulun ammattikorkeakoulu

Ympäristötietoisuuskampanja Oamkissa: Kestävä kehitys on osa osaamista

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2012 klo 08:37
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Pohjois-Pohjanmaan ympäristötietoisuusvuotta 2012 vietetään ”Kestävä kehitys osa osaamista” -teemalla. Teemavuoden aikana herätetään keskustelua kestävästä kehityksestä olennaisena osana kaikkien ammatillista osaamista. Toiminnan erityisinä avainsanoina ovat ammatillisuus ja arkisuus, ja osaamista tarkastellaan vuoden aikana eri alojen konkreettisten esimerkkien kautta. Vuositeema 2012 toteutetaan Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) vastuulla.

Kestävä kehitys osa osaamista -ympäristötietoisuuskampanjan 2012 tavoitteena on:

• Oivaltaa, kuinka kestävä kehitys on olennainen osa jokaisen olemassa olevaa ja tulevaa ammattiosaamista

• Avata kestävän kehityksen määritelmä työ- ja opiskeluarkeen

• Korostaa hyvinvoivat nuoret maakunnan voimavarana -näkökulmaa

• Korostaa yhteistyön merkitystä ja etuja.

Kampanjaa toteutetaan vuoden mittaan vaihtuvin teemoin, joita yhdistävät kestävän kehityksen arjen esimerkit. Toiminnassa hyödynnetään maakunnallisia tapahtumia ja teemaviikkoja. Mukaan kampanjaan haastetaan muun muassa teollisuuden toimialat, yritykset, koulutus- ja kuntasektori sekä viranomaiset.

Kampanjamateriaali ja toteutus ovat maakunnallisesti hyödynnettävissä, ja maakunnalliset toimijat voivat osallistua Kestävä kehitys osa osaamista -kampanjaan omilla tapahtumillaan. Toiminnasta viestitään Oulun seudun ammattikorkeakoulun www-sivuilla: www.oamk.fi/tietoa_oamkista/kestava_kehitys/ymparistotietoisuustoiminta

Maakunnallinen ympäristötietoisuustoiminta alkoi Pohjois-Pohjanmaan ympäristökeskuksen aloitteesta vuonna 1997. Tietoisuusteemat vaihtuvat vuosittain. Yleisenä tavoitteena on edistää kestävää kehitystä Pohjois-Pohjanmaalla ja tehdä tunnetuksi maakunnallista ympäristötietoisuustoimintaa.

Lisätietoja

Outi Virkkula, kestävä kehitys -koordinaattori, 010 272 3409, outi.virkkula@oamk.fi

Jukka Tikkanen, yksikönjohtaja, 010 272 3290, jukka.tikkanen@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs