Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Ympäristöliiketoiminta vastaa ekokysyntään

Turun ammattikorkeakoulu

Ympäristöliiketoiminta vastaa ekokysyntään

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2013 klo 09:39
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Ympäristö, liiketoiminta ja tulevaisuus -illat

Ympäristöliiketoiminnasta kasvua Varsinais-Suomeen

eGreenNet ja Varsinais-Suomen Yrittäjät järjestävät huhtikuussa kolmena iltana Varsinais-Suomen alueen pk-yrityksille tilaisuudet, joissa kerrotaan, mitä ympäristöliiketoiminta on ja miten yritys voi hyödyntää sitä omassa liiketoiminnassaan. Mielenkiintoiset yritysesimerkit valottavat asiaa!

 

9.4. klo 17.30–20.00 Turunmaa

Hotel Kalkstrand, Rantatie 1, Parainen, yrityksinä OdorOff ja Hotel Kalkstrand

”Hajun aiheuttamaa viihtyisyyshaittaa voidaan pitää merkittävänä silloin kun 25 -50 % asukkaista kokee hajun selvästi häiritseväksi. OdorOff Oy tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja hajunpoistoon.”

18.4. klo 17.30–20.00 Vakka-Suomi

Hotelli Aquarius, Kullervontie 11 B, Uusikaupunki, yrityksinä Green Carpet ja Virkkuukoukussa

 ”Green Carpetin mattopesula on maailman ainoa liikkuva pesula, joka paitsi pesee, niin myös kuivaa matot siellä missä matot sijaitsevat.”

 24.4. klo 17.30–20.00 Turku

Logomo, Köydenpunojankatu 14, Turku

Yrityksinä mm. Savumax

”Suomessa on 2,2 miljoonaa tulisijaa joista puolta käytetään vähintään joka toinen päivä. Tästä lämmöstä 70 % voidaan ottaa hyötykäyttöön Savumaxin tuotteilla.”

 

Ympäristöliiketoiminta vastaa ekokysyntään

Turun ammattikorkeakoulun eGreenNet -kehittämishanke haastaa Varsinais-Suomen alueen yrityksiä ajattelemaan liiketoimintaa vihreämmin. Aluekiertueen tarkoituksena on tuoda esiin menestystarinoita ja innostaa muita yrityksiä kehittämään ympäristöasioistaan.

– Ympäristöliiketoiminta vastaa ekokysyntään, jossa pyritään säästämään luonnonvaroja ja vähentämään saastuttamista. Kartoitamme yhdessä yritysten kanssa kehittämiskohteita, joista kertyy kustannussäästöjä ja syntyy uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kertoo projektipäällikkö Piia Nurmi.

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Projektipäällikkö Pia Nurmi, p. 040 3550931

www.egreennet.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs