Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Vuosi Vallisaaren avautumiseen – lähde katsomaan mitä luvassa!

WWF Suomi

Vuosi Vallisaaren avautumiseen – lähde katsomaan mitä luvassa!

Kutsu.
Julkaistu: 11.05.2015 klo 13:05
Julkaisija: WWF Suomi

WWF, Metsähallituksen luontopalvelut ja Puolustusvoimat tarjoavat tiedotusvälineiden edustajille harvinaisen mahdollisuuden tutustua Vallisaareen lauantaina 16. toukokuuta, jolloin saarella järjestetään WWF:n talkooleiri. Ilmoittaudu pian, sillä mukaan mahtuu vain rajoitettu määrä median edustajia!

Helsingin edustalla sijaitseva Vallisaari on kansainvälisesti arvokas linnoitus- ja luontokohde. Näihin päiviin asti saarella on ollut Puolustusvoimien toimintaa ja se on ollut suljettu yleisöltä. Metsähallituksen luontopalvelut, jonka hoitoon ja hallintaan saari siirtyy, avaa saaren yleiseen virkistyskäyttöön toukokuussa 2016. Vallisaaren mahdollisuudet luontomatkailukohteena ovat valtavat.

WWF, Metsähallituksen luontopalvelut ja Puolustusvoimat järjestävät Vallisaaressa talkooleirin 15.–17.5.2015. Talkooleirin aikana on tarkoitus raivata umpeenkasvaneita kulttuurimaisemia. Tästä hyötyvät sekä luonto että saarelle vuoden päästä saapuva yleisö.

Aikataulu:

Lähtö Kauppatorilta (Etelärannan satama-altaasta) lauantaina 16.5. klo 9.30. Vallisaaressa ohjelmaan kuuluu talkooleirien työkohteilla kiertelyä. Lounas tarjoillaan noin klo 12.00. Paluu Kauppatorille tapahtuu lounaan jälkeen.

Ilmoittautumiset 15.5. klo 12 mennessä:

Joonas Fritze
joonas.fritze@wwf.fi
040 840 8500

HUOM! Vallisaari on yhä Puolustusvoimien hallinnassa, joten ilmoittautuneiden tulee olla Suomen kansalaisia.

WWF Suomi on osa laajaa, kansainvälistä WWF-verkostoa, jolla on toimistoja noin 50 maassa ja toimintaa yli sadassa maassa. Rakennamme tulevaisuuden, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs