Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Vuoden Uusyrittäjäksi 2013 valittiin varkautelainen voimalaitoskattiloiden- ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustöihin erikoistunut kasvuyrittäjä Oskari Tuhkanen

Suomen Uusyrityskeskukset ry

Vuoden Uusyrittäjäksi 2013 valittiin varkautelainen voimalaitoskattiloiden- ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustöihin erikoistunut kasvuyrittäjä Oskari Tuhkanen

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2013 klo 19:30
Julkaisija: Suomen Uusyrityskeskukset ry

Uusyrityskeskusten lehdistötiedote 12.6.2013                                                                

Suomen Uusyrityskeskukset valitsivat verkoston kesäpäivillään Imatralla keskiviikkona 12.6. valtakunnalliseksi Vuoden Uusyrittäjäksi varkautelaisen Nordic Power Service Oy:n toimitusjohtajan Oskari Tuhkasen. Uskomattoman energinen nuori yrittäjä on onnistunut luomaan oman kansainvälisen taustaosaamisensa ja verkostonsa avulla poikkeuksellisen uusyrityksen. Kilpailuesityksen teki Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry, jossa Oskari Tuhkanen on liikeideaansa kehitellyt.

Finnveran, Patentti- ja rekisterihallituksen ja Keskinäisen työeläkevakuutusyhtiö Varman yhteisen palkintoshekin voittajalle luovuttivat Suomen Uusyrityskeskusten hallituksen puheenjohtaja Pekka Tsupari sekä toimitusjohtaja Pia Backman.

Palkintoraati halusi myös nostaa tämän yrityksen hienona esimerkkinä siitä miten yrittäjä on tunnistanut markkinoilla tarpeen ja tekee palveluliiketoimintaa uudella tavalla rakennemuutospaikkakunnalla.

Nordic Power Service Oy on vuonna 2011 perustettu voimalaitoskattiloiden- ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustöihin erikoistunut varkautelainen yritys. Yritys on parissa vuodessa kasvanut 75 henkilön, välillisesti 150 henkilön, kansainväliseksi yritysryppääksi ja tavoittelee 10 miljoonan euron liikevaihtoa.

Päättyneen tilikauden liikevaihto oli 5,97 miljoonaa euroa ja toiminta on erittäin kannattavalla tasolla.

Nykyisellään kuuden yhtiön yritysryppääseen kuuluu emoyhtiön lisäksi neljä kotimaista tytäryhtiötä ja ulkomaisia kaksi, Chilessä ja Saksassa.

”Tulevaisuudessa tavoitteemme on kasvaa ja tehdä Nordic Power Service tunnetuksi, niin Länsi- ja Etelä Euroopassa kuin myös Etelä-Amerikassa. Haluamme laajentua voimakkaasti Saksan ja Chilen aluekonttoreiden kautta. Saksan kautta olemme tehneet kaupat jo kymmenestä asennusprojektista, toimien mm. Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Itävallassa ja Sveitsissä”: toteaa yrittäjä Oskari Tuhkanen

Nordic Power Service Oy on ollut poikkeuksellinen kasvutarina heti alusta alkaen. Yrityksen selkeä visio ja vahva toimialaosaaminen yhdistettynä erinomaiseen myynti- ja markkinointiosaamiseen on luonut pohjan yrityksen nopealle laajenemiselle niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Lisätiedot:

Nordic Power Service Oy  www.nordicpowerservice.com, toimitusjohtaja Oskari Tuhkanen, 040 156 2175, oskari.tuhkanen@nordicpowerservice.com, www.nordicpowerservice.com
Suomen Uusyrityskeskukset, Pia Backman 050 548 2896, pia.backman@uusyrityskeskus.fi, www.uusyrityskeskus.fi
Finnvera Oyj, Anneli Soppi 020 460 3709, anneli.soppi@finnvera.fi. www.finnvera.fi
Patentti ja rekisterihallitus ,Olli Koikkalainen, 09 693 9500,  olli.koikkalainen@prh.fi www.prh.fi
Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Jussi Peltonen, 0400 838 014, jussi.peltonen@varma.fi, www.varma.fi

 

 

 

Liitetiedostot

Suomen Uusyrityskeskukset ry  

Suomen Uusyrityskeskukset ovat merkittävin aloittavien yrittäjien neuvontaverkosto niin määrien kuin vaikuttavuusselvitysten mukaan. Suomessa on 32 uusyrityskeskusta, ja verkosto toimii lähes 200 kunnan alueella. Asukaslukupeitto uusyrityskeskusten toiminta-alueella on yli 4,4 milj. asukasta.  Neuvonta on ISO 9001/2008 sertifioitu, mikä varmistaa laadukkaan yritysneuvonnan. Verkostossa työskentelee 125 toimihenkilöä. Taustatukena on 1300 asiantuntijaa, yli 1000 yritystä ja 270 yhteisöä. Uusyrityskeskukset ovat organisaatiomuodoltaan tavallisimmin yleishyödyllisiä yhdistyksiä.

Vuonna 2012 Suomessa perustettiin Uusyrityskeskusten neuvonnan avustuksella 7 834 yritystä. Vuosittain Uusyrityskeskusverkosto palvelee lähes 19 000 uutta asiakasta.

Asiakastyytyväisyys on tärkein laatumittarimme. Nykyisten tutkimusten mukaan asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla 8,9 (asteikolla 4-10).

Uusyrityskeskusten neuvonnan kautta syntyneet yritykset ovat keskimääräistä selvästi elinvoimaisempia, sillä kahden vuoden kuluttua perustamisesta 90 prosenttia yrityksistä on vielä toiminnassa ja viiden vuoden kuluttua 80 prosenttia.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs