Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Viledan uusi SuperMocio 3Action on markkinoiden monipuolisin moppi

Viledan uusi SuperMocio 3Action on markkinoiden monipuolisin moppi

Tiedote.
Julkaistu: 25.01.2012 klo 10:30
Julkaisija: Vileda

Markkinoilla on paljon moppeja, jotka monien kuluttajien mielestä vain siirtävät likaa paikasta toiseen ja koetaan siksi tehottomiksi. Vileda tuo markkinoille uudistuneen SuperMocio 3Action -mopin, jonka kolme tehoaluetta keräävät irtolian, irrottavat rasvatahrat ja poistavat helposti pinttyneemmänkin lian.

Vanhojen, kuluneiden ja jopa väärillä lattiapinnoilla käytettävien moppien lisäksi monet pesevät lattiansa edelleen hankalasti konttaamalla lattialiinan, vanhojen kalsareiden tai harjojen kanssa. Monesta tuntuu, ettei muuten tule tarpeeksi puhdasta. Uudistunut Vileda SuperMocio 3Action -liuskamoppi on todellinen lattioiden tehopakkaus, jonka avulla saa puhdasta jälkeä helposti ja nopeasti jynssäämättä ja kumartelematta.

Perinteinen liuskamoppi koostuu pelkästään imukykyisistä liuskoista ja mopin pesuteho perustuu lähinnä käytettäviin pesuaineisiin. Viledan liuskamopissa on imukykyisten liuskojen lisäksi kolme erillistä tehoaluetta helpottamassa ja tehostamassa työskentelyä.

Täysin uutta ovat mopin liuskojen punaiset kuitumateriaalista valmistetut ulkonevat puhdistuspinnat, jotka keräävät erittäin tehokkaasti roskia, hiuksia ja irtolikaa. Rakenne sitoo materiaalit moppiin, josta ne myös irtoavat entistä helpommin huuhtelun yhteydessä sankoon.

Ulkoliuskojen kuitumateriaalin lisäksi SuperMocio 3Action -mopissa on kaksi muuta puhdistusaluetta. Mopin yläosassa on punainen hankauspinta, joka irrottaa tehokkaasti lattioista pinttyneet ja kuivuneet tahrat. Liuskojen tummansininen 100- prosenttinen mikrokuitupinta puolestaan irrottaa tehokkaasti rasvaisenkin lian. Missään muussa markkinoilla olevassa liuskamopissa ei ole vastaavia ominaisuuksia.

– Levymoppeihin ja vanhoihin lankamoppeihin verrattuna Vileda SuperMocio 3Action on todella monipuolinen, ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lapsi- ja lemmikkiperheiden käyttöön, jossa ruuanmurusia, rasvatahroja ja karvoja lattioilla riittää, Tuija Koivuniemi Viledalta kertoo.

Vileda SuperMocio 3Action -moppi ja teleskooppivarsi on yksi markkinoiden edullisimmista laatumopeista, ja sen suositushinta on 11,90 euroa ja vaihtomopin 5,90 euroa. Tuotteet löytyvät hyvin varustetuista päivittäistavara- ja kodintarvikemyymälöistä ympäri Suomea.

 

Lisätietoja:

Sanna Hiedanpää

Freudenberg Household Products Oy

Puh. 0424 286 611

sanna.hiedanpaa@fhp-ww.com

www.vileda.fi

Tuotenäytteet:

OSG Viestintä / Anni Vehmanen

p. 0207 806 800, sähköposti: viestinta@osg.fi

Liitetiedostot

Freudenberg Group on kansainvälinen monialakonserni, joka on perustettu vuonna 1849 ja liikevaihto on yli 5 mrd. euroa. Freudenberg Group toimii 59 maassa ja työllistää yli 34 000 henkilöä. Yhtiön kuluttajille ja ammattilaisille siivoustuotteita valmistava divisioona, Freudenberg Household Products, on tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla maailman johtava mekaanisten siivoustuotteiden valmistaja, jonka päätuotemerkkejä ovat Vileda® ja Wettex®. Tuotteet voidaan jakaa pääosin lattioiden ja muiden pintojen hoitoon (mopit, siivousliinat, -sienet ja -harjat), siivouskäsineisiin sekä vaatehuoltoon. Vileda panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen pyrkimyksenään olla siivoustuotteiden edelläkävijä ja suunnannäyttäjä maailmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs