Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Viime hetken vinkit Linnanvirta15-tapahtumasta medialle

Metsähallitus

Viime hetken vinkit Linnanvirta15-tapahtumasta medialle

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2015 klo 18:18
Julkaisija: Metsähallitus

Historian ensimmäinen Linnanvirta –tapahtuma valtaa Kajaanin vanhan rauniolinnan ja sen ympäristön perjantaina 21.8. kello 17.45 alkaen.

Metsähallituksen luontopalveluiden väki tekee parhaillaan Linnanvirran jokisuistossa hiki hatussa viimeistelyjä, jotta esiintyjät ja yleisö voisivat perjantaina vallata rauniolinnan ja sitä ympäröivän rantapuiston esiintymispaikat. Niin lämpömittarin kuin sosiaalisen median mittareiden perusteella puistojuhlaan on odotettavasti mukavasti yleisöä. Toivotamme myös median lämpimästi tervetulleeksi!

Tapahtuman sujuvoittamiseksi tässä vielä muutama vinkki järjestäjiltä.

 

Koko ohjelma ja tapahtuma-alueen kartta

Nämä löytyvät osoitteesta:

www.luontoon.fi/linnanvirta2015

Linnanvirta tarjoaa kiinnostavaa kuvattavaa runsaasti. Samasta osoitteesta  löytyvät myös instagram-kilpailun ohjeet ja säännöt.

Halutessanne voitte pyytää pressikuvia myös luontopalveluiden tiedotuksesta, yhteystiedot alla. 

Tapahtuman uutisointia sosiaalisessa mediassa voi seurata tapahtuman omalla sivulla

www.facebook.com/linnanvirta15

Ohjelma lyhyesti

Pe 17.45 – 23 Linnanvirta taiteilee!
La 10 – 13 Linnanvirran historia herää eloon!
La 16 – 19 Linnanvirta svengaa! MILjazz 2015 –konsertti
Su 15 – 17 Linnanvirran kesäinen linnakirkko

Huom! Jaossa jo olevasta paperisesta ohjelmasta on peruuntunut lauantailta Wanhan ajan koulutunti Teppanakeskuksella. Tapsa Hyvönen laulattaa lapsia lauantaina ainoastaan kello 11.30 rantapuiston leikkipuistossa. Ohjelmaan merkitty toinen lastenlauluhetki kello 10.30 ei sen sijaan toteudu.

Tapahtuman toteuttaja

Linnanvirtaa koordinoi Metsähallituksen luontopalvelut, jonka vastuulla Kajaanin rauniolinnan ylläpito ja kehitys on. Tapahtuman mahdollistaa Euroopan unionin aluekehitysrahaston rahoittama Linna Kajaanin kaupungissa –hanke.  Peräti 50 esitystä käsittävän tapahtuman ohjelman tuottaa laaja joukko paikallisia ja vierailevia taiteilijoita, nuoria kulttuuritoimijoita ja eri organisaatioita. Taustayhteisöt löytyvät ohjelmasta.

Liikenne

Tapahtuman aikana linnansilta on suljettu autoliikenteeltä perjantaina 21.8. kello 17.00 – 23.30 sekä lauantaina 22.8. kello 8.00 – 14.00. Linnanvirralle pääsee viikonloppuna julkisen liikenteen bussivuoroilla erikoishinnoin. Kaupunkiliikenteen kertalippu maksaa perjantaina ja lauantaina vain 2 e.

Aikataulut ja reitit kannattaa tarkastaa osoitteesta www.kajaani.fi/liikenneyhteydet

Median apuna tapahtuman aikana

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:  Merja  Aakko, tiedottaja p. 0407096951 tai Minna Koramo, erikoissuunnittelija, p. 0408480572, Metsähallituksen luontopalvelut

Pressikuvat: Aku Ahlholm, erikoissuunnittelija p. 0404814890, Metsähallituksen luontopalvelut

Metsähallitus hoitaa ja käyttää valtion maa- ja vesialueita kestävästi ja vastuullisesti. Toimintamme perustuu uusiutuvien luonnonvarojen asiantuntevaan hyödyntämiseen, luonnon monimuotoisuuden edistämiseen ja yhteistyöhön alueellisten toimijoiden kanssa. Liiketoimintamme tulouttaa vuosittain valtiolle yli sata miljoonaa euroa. Luontopalvelujen julkisin varoin hoitamilla kansallispuistoilla ja retkeilyalueilla on merkittävä aluetaloudellinen vaikutus.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs