Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Uusi yläkoulu- ja lukioikäisille suunnattu arkkitehdiksi.fi -verkkopalvelu avattu

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus

Uusi yläkoulu- ja lukioikäisille suunnattu arkkitehdiksi.fi -verkkopalvelu avattu

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2015 klo 10:54
Julkaisija: Arkkitehtuurin tiedotuskeskus

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus on julkaissut uuden, erityisesti yläkoulujen ja lukioiden oppilaita sekä opinto-ohjaajia palvelevan verkkosivuston http://arkkitehdiksi.fi/.

Sisällöltään kompakti sivusto kokoaa yhteen tietoa ja materiaalia pääsykokeista, opiskelijavalinnasta, opiskelusta sekä arkkitehdin työstä. Ammatinvalintaansa suunnitteleva löytää sivustolta vastauksen muun muassa kysymyksiin: Minkälaisissa tehtävissä arkkitehti voi toimia? Mikä on arkkitehtien työllisyystilanne? Minkälaista palkkaa arkkitehti voi saada? Minkälaista on opiskella arkkitehdiksi yliopistossa? Arkkitehdiksi.fi-sivuilta selviää myös, mitä eroa on arkkitehdin, maisema-arkkitehdin, sisustusarkkitehdin ja rakennusarkkitehdin tutkinnolla. Lisätietoa aiheista löytyy linkkien kautta verkossa jo olevilta, ammatinvalinnan ja opiskelun kannalta olennaisilta sivustoilta.

Verkkosivun rinnalle on keskustelufoorumiksi avattu myös Facebook-sivu https://www.facebook.com/arkkitehdiksi.

Arkkitehdiksi.fi-työryhmässä mukana: Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitos, Oulun yliopiston Arkkitehtuurin tiedekunta ja Tampereen teknillisen yliopiston Arkkitehtuurin laitos sekä Arkkitehtitoimistojen liitto ATL, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskus.

 

Lisätietoa http://arkkitehdiksi.fi/ sivustosta:

Jaana Räsänen
asiantuntija /arkkitehtuurikasvatus
Arkkitehtuurin tiedotuskeskus
+358 50 522 1571
jaana.rasanen@archinfo.fi

 

Liitetiedostot

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus on uusin toimija opetus- ja kulttuuriministeriön tukemien taiteen alan tiedotuskeskusten joukossa. Keskusta ylläpitävän taustayhdistyksen jäseniä ovat Alvar Aalto -säätiö, Arkkitehtitoimistojen liitto ATL, Rakennustietosäätiö, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Suomen arkkitehtuurimuseo- ja tiedotuskeskussäätiö.

www.archinfo.fi & (f) Archinfo & www.finnisharchitecture.fi & (f) Archinfo Finland

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs