Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Uudenmaan partiolaiset laskeutuvat Kotkan kaupungintalon katolta lauantaina 24.9.

Uudenmaan Partiopiiri ry

Uudenmaan partiolaiset laskeutuvat Kotkan kaupungintalon katolta lauantaina 24.9.

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2016 klo 06:00
Julkaisija: Uudenmaan Partiopiiri ry

Julkaisuvapaa la 24.9. 

Tulevana lauantaina partiolaisten OHITUS-kaupunkisuunnistustapahtuma tuo säpinää Kotkan kaupunkikuvaan. Osallistujat pääsevät esimerkiksi valmistamaan hailista itselleen ruokaa retkikeittimillä. Sapokassa meripelastusseura tarjoaa haastavampia köysi- ja solmuharjoituksia. Toivo Pekkasen koulun pihalla tutustutaan rautalankapunkin ihmeelliseen maailmaan ja päivän aikana vaeltajat pääsevät maistamaan tietenkin myös aitoa Possoa. OHITUS-tapahtuman huipentumana tulee olemaan köyttä pitkin laskeutuminen 30 metriä korkean Kotkan kaupungintalon katolta.

OHITUS-tapahtuman 40 osallistujaa tulevat pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan partiolippukunnista. Kaupunkisuunnistus on aiemmin järjestetty Helsingissä ja sellainen oletus osallistujilla on tänäkin vuonna. Lauantaina osallistujat yllättyvät, kun lähdemmekin klo 10.00 bussilla kohti Kotkaa, jonne saavumme n. klo 12. Kaupungintalon seinää pitkin laskeutuminen tapahtuu klo 13-17 välisenä aikana ja OHITUS päättyy klo 18-20 pidettäviin grillijuhliin Katariinanpuistossa. Mediat ovat tervetulleita tutustumaan tapahtuman rasteille ja haastattelemaan osallistujia. Liitteenä olevasta kartasta löytyvät kaupunkisuunnistuksen alustavat rastipisteet sekä oletetut kulkureitit päivän aikana.

Osallistujat eivät siis tiedä tulevansa lauantaiksi Kotkaan eivätkä muutoinkaan tapahtuman sisältöä. Toivomme siksi ettette julkista tietoja tapahtuman sisällöistä ennen lauantaita. Lauantaiaamun medioissa tapahtuma voi hyvin olla esillä, jotta paikalliset saavat tietoa tapahtumasta.

Ohitusta voi seurata somessa aihetunnisteilla #partioscout #uusimaapartio #ohitus2016
Kuvia tapahtumasta tulee Uudenmaan Partiopiirin kuvapankkiin viikolla 40.


Lisätietoja tapahtumasta antavat:
Matti Sippola, 050 4311425, matti.sippola@uusimaa.partio.fi
Sara Hahkala, 050 3095845, sara.hahkala@hotmail.com

Ohitus on vuosittainen tapahtuma 18-22 -vuotiaille partiolaisille eli vaeltajille. Ohitus toteutetaan Uudenmaan Partiopiiri ry:n ja Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n yhteistyönä. Partiopiirien alueella on yhteensä yli 15 000 partiolaista noin 190 lippukunnassa eli partion paikallisyhdistyksessä. 

Liitetiedostot

Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö 65 000 jäsenellään. Partio on täynnä ystävyyttä ja unohtumattomia elämyksiä. Partiossa saa retkeillä luonnossa, nähdä maailmaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs