Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ympäristö ja luonto » Tuliko Köhniön kerrostalosta vesipihi?

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Tuliko Köhniön kerrostalosta vesipihi?

Kutsu.
Julkaistu: 09.12.2013 klo 16:03
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutin ja Keski-Suomen Energiatoimiston Vesipihi kerrostalo -vedensäästökokeilun tavoitteena oli luoda toimintamalli erityisesti kerrostalojen lämpimän vedenkulutuksen vähentämiseen. Marrakuussa alkaneessa kokeilussa oli mukana Jyväskylän Köhniöllä sijaitseva asunto-osakeyhtiö Köhniönranta ja osakkaana toimiva Vekarokadun Päiväkoti Kotimetsä Oy.   

Tule kuulemaan kuinka kokeilussa onnistuttiin ja millaisia konkreettisia tuloksia saatiin aikaan! Tilaisuus pidetään keskiviikkona 11.12. klo 18.00 - 20.00, paikkana Päiväkoti Kotimetsä Oy:n tilat, As Oy Köhniönranta, Vekarokatu 2, Jyväskylä.  

Asukkaiden lisäksi puheenvuoron saavat Jyväskylän kaupungin tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pirkko Korhonen sekä As Oy Köhniönrannan hallituksen puheenhohtaja Antero Westerlund.   

Vesipihi kerrostalo -resurssiviisas vedensäästökokeilu- on osa Sitran ja Jyväskylän kaupungin Kohti Resurssiviisautta–yhteishanketta ja sen toteuttaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu yhteistyössä Keski-Suomen energiatoimiston KESTOn kanssa.  

Tarjolla jouluista iltapalaa, tervetuloa!  

Lisätietoja:
Tuula Salminen, projektisuunnittelija, 044 9679 100, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Biotalousinstituutti
Jyri Virolainen, projektipäällikkö, 040 842 3650, etunimi.sukunimi@benet.fi, Keski-Suomen Energiatoimisto

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs